Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

"Κίνημα" ΤΡΙΑΙΝΑ , αντί για...πραξικόπημα!

05.10.2012 | 00:01
Πραξικόπημα φοβόντουσαν διάφοροι αλλά τελικά το “κίνημα” το έκανε η Τρίαινα. Έτσι λέγεται το σωματείο εργαζομένων στα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά ,το οποίο “κατέλαβε” το ΥΕΘΑ και άναψε φωτιές στη κυβέρνηση.

Το σωματείο εκπροσωπεί τους εργαζόμενους των Ναυπηγείων που εδώ και πάρα πολλά χρόνια ζουν υπό καθεστώς διαρκούς αβεβαιότητας και τους τελευταίους έξι μήνες και χωρίς λεφτά!

Επτά συναντήσεις έχουν κάνει στο ΥΕΘΑ. Και στις επτά ακούν διαβεβαιώσεις ότι όλα θα λυθούν. Τίποτα δεν λυνεται. Κι ένα επίδομα 1000 ευρώ που τους έταξαν το περιμένουν εδώ και τέσσερις μήνες.

Και δεν είναι μόνο αυτά που τους έχουν εξοργίσει. “Κατηγορήθηκαν” ότι…καταστρέφουν τα τρία υποβρύχια που παραμένουν ατελείωτα, όχι με δική τους ευθύνη στα ναυπηγεία. Κάποιοι προχώρησαν ακόμη περισσότερο και μίλησαν για ενδεχόμενο …δολιοφθοράς, όταν μια μικρή πυρκαγιά ξέσπασε σε χώρο που δεν …υπήρχαν υποβρύχια!

Είναι για όλους μας πολύ εύκολο να καταδικάσουμε την χθεσινή “εισβολή”. Σε πολλούς κακοφάνηκε ,γιατί η εικόνα των όσων έγιναν στο ΥΕΘΑ έκανε το γύρο του κόσμου. Αλλά όσοι εκφράζουμε δυσαρέσκεια και δυσφορία και λέμε “ε ,όχι κι έτσι”, μήπως να βρεθούμε έστω με το μυαλό στη θέση ενός εργαζόμενου που επί έξι μήνες δεν μπορεί να θρέψει την οικογένειά του;
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τι αποφάσισαν για τα υποβρύχια στη διυπουργική

Ένας εργαζόμενος-όμηρος των Ναυπηγείων λέει σκληρές αλήθειες;

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ