Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Οι τροϊκανοί μέσω ΤΑΙΠΕΔ έχουν "στοχοποιήσει" στρατόπεδα σε περιοχές φιλέτο

03.09.2013 | 00:01
Το “άγχος” της κυβέρνησης για κατάργηση του ΤΑΙΠΕΔ και δημιουργία υφυπουργείου που θα αναλάβει την πώληση ακινήτων και εκτάσεων του δημοσίου δεν είναι διόλου τυχαίο. Κι έχει να κάνει και με την προθεση των τροϊκανών να βάλουν στο χέρι και στρατόπεδα που βρίσκονται σε περιοχές φιλέτο!

Δεν πρέπει να εκπλήσσει κανένα αλλά ακόμη και αξιωματούχοι της κυβέρνησης Σαμαρα δεν είχαν την ψευδαίσθηση ότι το ΤΑΙΠΕΔ ήταν και λειτυργούσε ως ...ελληνική υπηρεσία. Και είχαν σε ανύποπτο χρόνο εκφράζει ζωηρές ανησυχίες για το ενδεχόμενο το ΤΑΙΠΕΔ να αρχίζει να “αρπάζει” προς εκποίηση όλων των στρατοπέδων “φιλετων”.

Υπήρχαν μάλιστα κάποιοι που εισηγούνταν να υπάρξει νομοθετική “ασπίδα προστασίας” σ΄ ότι έχει να κάνει με εκτάσεις των Ενόπλων Δυνάμεων. Κάτι ανάλογο με την “ασπίδα” που υψώθηκε για τις βραχονησίδες και νησίδες που είναι σε ακριτικές περιοχές και οι οποίες δεν μπορούν να πουληθούν αν δεν δώσει το πράσινο φως και το ΥΠΕΘΑ. Για τα στρατόπεδα δεν προέκυψε τέτοια ρύθμιση. Φαίνεται ότι η διάλυση του ΤΑΙΠΕΔ και η ίδρυση ενός υφυπουργείου που θα λειτουργεί με γνώμονα πρώτα τα ελληνικά ενδιαφέροντα και συμφέροντα έχει να κάνει και με τον φόβο αρπαγής των στρατοπέδων από τους ξένους. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στουρνάρας - ΤΑΙΠΕΔ αγνοούν το ΥΠΕΘΑ και επιμένουν στο κλείσιμο αμυντικών βιομηχανιών

Αγνόησαν το ΥΕΘΑ στην πώληση του Σκορπιού - Θα το κάνουν και για τα στρατόπεδα;

"Πλιάτσικο" σε ακίνητα των Ενόπλων Δυνάμεων. Φοβερές καταγγελίες από τους απόστρατους
 

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ