Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τραμπ: Νιώθουμε πολύ καλύτερα πλέον απέναντι στην Τουρκία - ΦΩΤΟ

14.10.2018 | 10:00
Ο Ντόναλντ Τραμπ απέφυγε να δώσει σαφή απάντηση στην ερώτηση που του έκαναν δημοσιογράφοι στον Λευκό Οίκο εάν η Ουάσιγκτον θα άρει τις κυρώσεις σε βάρος της Άγκυρας μετά την απελευθέρωση του πάστορα Άντριου Μπράνσον από τις τουρκικές αρχές.

«Ήμασταν πολύ σκληροί με την Τουρκία και θα το εξετάσουμε. Δεν συνάφθηκε καμία συμφωνία» επισήμανε ο κ. Τραμπ, αφού υποδέχθηκε στο Οβάλ Γραφείο τον πάστορα. «Η μοναδική συμφωνία» είναι «ψυχολογικής φύσεως: είμαστε πολύ διαφορετικά διακείμενοι σήμερα προς την Τουρκία» υπογράμμισε χωρίς να υπεισέλθει σε λεπτομέρειες.

«Νιώθουμε πολύ διαφορετικά απέναντι στην Τουρκία σήμερα σε σύγκριση με χθες. Νομίζω ότι έχουμε πιθανότητες να έρθουμε πιο κοντά με την Τουρκία κι ενδεχομένως ακόμη και να έχουμε μια πολύ καλή σχέση» σημείωσε ο Τραμπ.

Ο πάστορας Μπράνσον είχε φτάσει νωρίτερα στον Λευκό Οίκο, ο οποίος ευχαρίστησε τον Ντόναλντ Τραμπ, την αμερικανική διοίκηση και το Κογκρέσο. Γονάτισε δίπλα στον μεγιστάνα στο Οβάλ Γραφείο και είπε μια προσευχή για εκείνον. Κατόπιν επισήμανε πόσο ευγνώμων είναι που ο Αμερικανός ηγέτης έδωσε μάχη για εκείνον. Επανέλαβε ότι αγαπάει την Τουρκία.

Δείτε τις σχετικές αναρτήσεις στο Twitter από την άφιξη του Μπράνσον στις ΗΠΑ και έπειτα στο Οβάλ Γραφείο :
Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ