Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τζανακόπουλος: Ο Έλληνας πρέσβης δεν επιβεβαιώνει την μεταφορά των δυο Ελλήνων στρατιωτικών στο δικαστήριο

20.03.2018 | 14:12
Διέψευσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Δημήτρης Τζανακόπουλος, ακόμα και τις πληροφορίες που μετέδωσε ακόμα και το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων περί μεταφοράς των δυο Ελλήνων στρατιωτικών στο δικαστήριο της Αδριανούπολης.

Με νεότερο τηλεγράφημά του το ΑΠΕ αναφέρει: Οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί, που κρατούνται στην Τουρκία, δεν θα έχουν καμία επαφή σήμερα με τη Δικαιοσύνη, σύμφωνα με όσα αναφέρουν τουρκικά μέσα ενημέρωσης.

Για ενδεχόμενο τηλεφωνήματος του πρωθυπουργού στον Ερντογάν είπε ότι δεν υπάρχει κάτι τέτοιο για την ώρα στην ατζέντα του πρωθυπουργού. Κι επειδή θεωρούμε το θέμα διμερές δεν έχουμε ζητήσει καμία παρέμβαση προς τον Ταγίπ Ερντογάν.

Νωρίτερα στην εισαγωγική του τοποθέτηση, ο κ. Τζανακόπουλος είπε: «Η ελληνική κυβέρνηση εξακολουθεί να παίρνει διπλωματικές και πολιτικές πρωτοβουλίες για τη διευθέτηση του προβλήματος και την εξασφάλιση της επιστροφής τους στη χώρα μας το συντομότερο δυνατόν».

«Για το θέμα αυτό και για τον προσδιορισμό των επόμενων βημάτων και πρωτοβουλιών θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 5.00 το απόγευμα συνάντηση του Έλληνα πρωθυπουργού με τον υπουργό Εθνικής Άμυνας κ. Καμμένο», επισήμανε ο κ. Τζανακόπουλος.

Όταν ρωτήθηκε για το θέμα των σχέσεων Καμμένου – Τσίπρα, είπε ότι οι σχέσεις των δυο ανδρών είναι άριστες.


 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ