Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΥΠΕΞ: ''Το θράσος της Τουρκίας δεν έχει κανένα όριο''

12.07.2017 | 12:03

Μετά τη σημερινή επίθεση του τουρκικού Υπουργείου Εξωτερικών στον Υπουργό Εξωτερικών Νίκο Κοτζιά, που τον κατηγορεί ευθέως ότι παίζει το'' παιχνίδι της επίρριψης ευθυνών'' ο εκπρόσωπος του ελληνικού Υπουργείου Εξωτερικών είπε μεταξύ αλλων ότι η Τουρκια εμπαίζει τη διεθνή Κοινότητα και ότι το θράσος της δεν έχει κανένα όριο. 

Δείτε την απάντηση του Στράτου Ευθυμίου, εκπροσώπου του Υπουργείου Εξωτερικών παρακάτω που έγινε μετά από σχετική ερώτηση δημοσιογράφου: 

Απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου σχετικά με σημερινή δήλωση του Εκπροσώπου του τουρκικού Υπουργείου Εξωτερικών, ο Εκπρόσωπος του Υπουργείου 

«Η Τουρκία συνεχίζει να εμπαίζει τη διεθνή κοινότητα, προβαίνοντας σε δηλώσεις που αποδεικνύουν ότι το θράσος της δεν έχει κανένα όριο. Έφθασε, μάλιστα, στο σημείο να βαφτίζει “εποικοδομητικό πνεύμα” την αδιαλλαξία που επέδειξε στο Crans Montana.

Η νέα κυνική ομολογία του Τούρκου Υπουργού Εξωτερικών, κ. Çavuşoğlu, στο πλαίσιο χθεσινών δηλώσεων του από την Ακτή Ελεφαντοστού ότι δεν ήταν δυνατό να δεχθεί η Τουρκία, στη Διάσκεψη της Γενεύης, μια «ανόητη πρόταση» που προέβλεπε κατάργηση του «δικαιώματος» μονομερούς επέμβασης, κατάργηση των εγγυήσεων και αποχώρηση των τουρκικών κατοχικών στρατευμάτων από την Κύπρο με χρονοδιάγραμμα, είναι η μεγαλύτερη απόδειξη των ολοφάνερων ευθυνών της Τουρκίας για το αδιέξοδο της Διάσκεψης για το Κυπριακό και την κατάρρευση των συνομιλιών».
 

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ