Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

Διεθνή

USS Gerald R. Ford: Το νέο αεροπλανοφόρο των ΗΠΑ δεν διαθέτει ουρητήρια! ΒΙΝΤΕΟ

25.07.2017 | 16:40
Το αεροπλανοφόρο USS Gerald R Ford που μόλις καθελκύστηκε από τον Πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλτ Τραμπ, κόστισε 10 δισεκατομμύρια ευρώ και μπορεί να βρίσκεται εν πλω για 20 χρόνια χωρίς ανεφοδιασμό. Ωστόσο δεν είναι ούτε τα χρήματα ούτε και τα χρόνια που μπορεί να μείνει χωρίς ανεφοδιασμό τα μόνα πράγματα που έχουν τραβήξει την προσοχή σχετικά με το νέο καμάρι των ΗΠΑ αλλά το γεγονός ότι το αεροπλανοφόρο δεν διαθέτει ουρητήρια... 

Και όμως, το νέο αεροπλανοφόρο των ΗΠΑ δεν θα διαθέτει ουρητήρια σύμφωνα με την Navy Times.

Κάθε WC στο αεροπλανοφόρο USS Gerald R Ford θα διαθέτει συμβατικές τουαλέτες και όχι ουρητήρια τα οποία ως γνωστόν απευθύνονται σε άντρες μόνο αναφέρει το ίδιο δημοσίευμα. 

Οι συμβατικές τουαλέτες δεν είναι καλύτερες για την υγιεινή του αντρικού πληρώματος σε σχέση με τα ουρητήρια παρόλα αυτά αυτού του είδους οι τουαλέτες αναμένεται να βοηθήσουν το πολεμικό ναυτικό των ΗΠΑ σε χρηστικό επίπεδο. Πιο συγκεκριμένα, από εδώ και στο εξής δεν θα χρειάζεται να σκέφτονται σε ποιο χώρο του αεροπλανοφόρου θα ανατίθενται οι άνδρες και σε ποιο ή γυναίκες για την άσκηση των καθηκόντων τους. 

Αξίζει επίσης να αναφέρουμε, ότι οι γυναίκες αποτελούν το 18% των ναυτών του Πολεμικού Ναυτικού των ΗΠΑ. 

Σημειώνεται ότι η καθέλκυση του νέου αεροπλανοφόρου έγινε στο Νόρφολκ της Βιρτζίνια, το Σάββατο 22 Ιουλίου του 2017. 

 

Με πληροφορίες από Navy Times

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ