Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Βενεζουέλα: Αυτός είναι ο Πτέραρχος που πρωτοστατεί στην αποστασία

02.02.2019 | 19:28
Ημέρες "οργισμένες" στην Βενεζουέλα Εν ενεργεία πτέραρχος καλεί σε αποστασία. Κάνει λόγο για μεγάλη υποστήριξη του Γκουαϊδό από τις ένοπλες δυνάμεις.
Κάθε ώρα φαίνεται πως… εγκυμονεί εξελίξεις στην Βενεζουέλα. Ο Βενεζουελάνος εν ενεργεία πτέραρχος που αναγνώρισε ως πρόεδρο τον Χουάν Γκουαϊδό, αναφέρει τώρα πως «δεδομένων των γεγονότων των τελευταίων λίγων ωρών, ήδη βρίσκεται σε εξέλιξη η μετάβαση στη δημοκρατία».

Μάλιστα τονίζει πως ο λαός της Βενεζουέλας, το 90% των Ενόπλων Δυνάμεων της Βενεζουέλας δεν είναι με τον δικτάτορα, είναι με τον λαό της Βενεζουέλας.

Ο πτέραρχος κάλεσε σήμερα τις Ένοπλες Δυνάμεις να επαναστατήσουν εναντίον του προέδρου Νικολάς Μαδούρο και να αναγνωρίσουν τον αρχηγό της αντιπολίτευσης Χουάν Γκουαϊδό ως μεταβατικό ηγέτη την ώρα που αυξάνεται η πίεση από το εσωτερικό της Βενεζουέλας αλλά και από το εξωτερικό προς τον Μαδούρο να παραιτηθεί.

Σε ένα βίντεο που κυκλοφόρησε σήμερα στο Twitter ο στρατηγός Φρανσίσκο Γιάνες της Ανώτερης Διοίκησης Αεροπορίας, λέει ότι τα περισσότερα μέλη των Ενόπλων Δυνάμεων έχουν ήδη αποσύρει τη στήριξή τους στον Μαδούρο, ο οποίος ισχυρίζεται ότι είναι θύμα ενός πραξικοπήματος υποκινούμενου από τις ΗΠΑ.

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ