Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διαστάσεις παίρνει η φωτογραφία Χατζηοσμάν. Ενημερώθηκε ο Βενιζέλος, ένταση στη Βουλή

16.01.2013 | 20:01
Μόλις χθες μαθαίνουμε ενημερώθηκε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλο για την απρέπεια του βουλευτή του Αχμέτ Μάταντζη να φωτογραφηθεί προκλητικά μπροστά από χάρτη της "ανεξάρτητης Θράκης"  αλλά και με τη "σχετική σημαία".

Το θράσος βουλευτών του Ελληνικού Κοινοβουλίου οι οποίοι εκπροσωπούν τη Θράκη, έχει αρχίσει να ξεπερνά τα όρια οποιασδήποτε ανοχής. Όσοι δεν αισθάνονται καλά στο Ελληνικό Κοινοβούλιο καλό θα είναι να μην καταπιέζονται. Όσοι θέλουν επίσης να πάρουν διαπιστευτήρια …διεθνισμού καλό θα είναι να βρουν άλλο τρόπο κι άλλη περιοχή.

Το ερώτημα τώρα είναι πως θα χειριστεί το ζήτημα ο κ.Βενιζέλος. Ελπίζουμε ότι δεν θα το υποτιμήσει. Το πόσο σοβαρό είναι δεν χρειάζεται δα και κάποια ιδιαίτερη εξήγηση. 

Επεισόδιο στη Βουλή


Διαστάσεις λαμβάνει πλέον η φωτογράφηση του Αχμέτ Χατζηοσμάν μπροστά στον χάρτη και στη σημαία της “ανεξάρτητης Θράκης”. Η Χρυσή Αυγή εντός της Βουλής επιτέθηκε στον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, χωρίς όμως ο προεδρεύων της συνεδρίασης να επιτρέψει να γίνει συζήτηση.

Ο Χατζηοσμάν απειλεί μάλιστα με ανεξαρτητοποίηση αν ψηφιστεί η τροπολογία για τους ιμάμηδες, στην οποία έχει αναφερθεί το Onalert.

To βίντεο με την ένταση στη Βουλή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Χρυσή Αυγή και στη Κύπρο, με το γιο του Σαμψών να δίνει το παρόν

"Πόλεμος" για το Κοράνι στη Θράκη! Η μυστική σύσκεψη στο προξενείο και οι προκλήσεις

Αύξηση της θητείας μόνο...για τη Χρυσή Αυγή! Ποιοι το προτείνουν! 

ΣΧΟΛΙΑ