Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Βεντέτα Καμμένου με κατοίκους Κω - απίστευτες καταγγελίες κατά αστυνομικού διευθυντή

07.02.2016 | 18:28
Απίστευτες καταγγελίες κατά αστυνομικού διευθυντή κάνει ο υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος, ότι παρέχει ομπρέλα προστασίας σε κερδοσκόπους ειδοποιώντας τους ώστε να διαφεύγουν ελέγχους.
Ο Π. Καμμένος επιτέθηκε εκ νέου σε κατοίκους του νησιού, λέγοντας ότι πίσω από τις διαμαρτυρίες κρύβονται μαυραγορίτες.

Διαβάστε επίσης: Κως: "Μπλόκο" και... κράξιμο σε βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ - "Ήρθε η ώρα να σφαχτείτε, αλήτες!" (ΒΙΝΤΕΟ)

Πιο συγκεκριμένα, μιλώντας στην εφημερίδα Real, o ΥΠΕΘΑ υποστήριξε:
"Οι κάτοικοι της Κω δεν διαμαρτύρονται για τα hotspots. Αυτοί που διαμαρτύρονται είναι εκείνοι που δεν θέλουν να δημιουργηθούν hotspots, προκειμένου οι πρόσφυγες και οι μετανάστες να κυκλοφορούν ανάμεσα στους πολίτες. Ο αρχηγός των διαφωνούντων είναι ξενοδόχος, συνήθως το ξενοδοχείο του ήταν κλειστό τον χειμώνα και τα τελευταία χρόνια είναι γεμάτο από εκείνους που δήθεν κυνηγά, προκειμένου να μην μπουν στο hotspot. Μην ξεχνάμε ότι η σκοτεινή πλευρά είναι η παραοικονομία. Όταν κάποιοι πωλούν το μπουκάλι το νερό προς 3 ευρώ, αντί για 0,5 ευρώ, κερδίζουν 2,5 ευρώ. Αν αυτό το υπολογίσετε με ένα εκατομμύριο μετανάστες επί τρία μπουκάλια την ημέρα, θα δείτε τι σημαίνει μαύρο χρήμα. Ο έτερος διαμαρτυρόμενος και αγανακτισμένος πολίτης της Κω έχει πάρει το ψευδώνυμο «φορτιστής». Είχε μία ταβέρνα που συνήθως έκλεινε τον Οκτώβριο και άνοιγε τον Μάιο. Μέσα στην ταβέρνα του υπάρχουν δεκάδες πολύπριζα, όπου οι μετανάστες μπορούν να φορτίζουν τα τηλέφωνά τους προς 5 ευρώ τη φόρτιση. Βεβαίως, για να γίνουν όλα αυτά, έχουν την κάλυψη κάποιων Αρχών και φοβούμαι πολύ - λυπάμαι που το λέω - υψηλά ιστάμενο αστυνομικό διευθυντή, ο οποίος τους προειδοποιεί. Δεν πρόκειται, λοιπόν, να γίνουμε εμείς οι μεσάζοντες εκείνων που βγάζουν μαύρο χρήμα από τους πρόσφυγες. Θα ακολουθήσουμε την απόφαση της πλειοψηφίας των κατοίκων, αλλά και το συμφέρον της χώρας, προκειμένου οι πρόσφυγες να μπαίνουν για 24 ώρες στα hotspots, να καταγράφονται και αμέσως να φεύγουν για τα κέντρα προώθησης".

Επιπλέον διαβεβαίωσε πως όλα τα κέντρα θα είναι έτοιμα στις 15 Φεβρουαρίου και πως οι Ένοπλες Δυνάμεις έχουν αναλάβει το συντονισμό χωρίς να υπερκαλύπτουν τα καθήκοντα του υπουργείου μεταναστευτικής πολιτικής.

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ