Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Βίντεο από τους εξομοιωτές της Τουρκικής ΠΑ

10.02.2014 | 00:27
Eντάχθηκαν σε υπηρεσία οι αναπτυχθέντες από την Havelsan τουρκικοί εξομοιωτές. Στο κέντρο εκπαίδευσης της Σμύρνης βρίσκονται εξομοιωτές αεροσκάφη ΚΤ-1 και Τ-38Μ .

Οι υποψήφιοι πιλότοι μετά από αυτή την εκπαίδευση θα εκτελούν πτήσεις με ακόμη πιο ασφαλή τρόπο.

Μετά από την παρουσίαση του Κέντρου Εκπαίδευσης , ο υφυπουργός Αμυντικής Βιομηχανίας Μουράτ Μπαγιάρ είπε : ¨Το σχέδιο για τους εξομοιωτές που άρχισε το 2009 με την κορυφαία του απόδοση, πλέον είναι έτοιμο προς χρήση. Πριν από αυτό, η είσοδος νέων αεροσκαφών, η ολοκλήρωση εκσυγχρονισμού του, όλα έγιναν στα πλαίσια του σχεδιασμού της Πολεμικής μας Αεροπορίας. Στην πράξη άρχισε να λειτουργεί από πέρσι. Θα συμβάλει πολύ στην εκπαίδευση των πιλότων. Θα βοηθήσει ιδιαίτερα στην ούτως η άλλως υψηλού εκπαίδευση των πιλότων. Κατασκευάστηκαν εξομοιωτές για όλα τα αεροπορικά συστήματα. Όλα αυτά αναπτύχθηκαν με εθνική τεχνολογία.

Σημαντικό τμήμα των πραγματικών πτήσεων μεταφέρθηκε στους εξομοιωτές, εκτελέστηκαν 9 χιλιάδες ώρες πτήσης”.

Ο αρχηγός της Πολεμικής Αεροπορίας στρατηγός Ακίν Οζτούρκ δήλωσε : Έχω απόλυτη πίστη πως οι διασφαλισθέντες με εθνικές δυνατότητες εξομοιωτές θα προσφέρουν για πολλά χρόνια τις σημαντικές τους υπηρεσίες προς τους πιλότους. Στην εποχή που βρισκόμαστε γίνονται εντυπωσιακά τεχνολογικά επιτεύγματα. Οι αλλαγές αυτές έχουν, μεγάλη σημασία για τον στρατό και την αεροπορία.

Kokpit.aero - Μετάφραση tourkikanea.gr 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ