Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Φωτιά στην Αττική: Το συγκλονιστικό βίντεο της σκληρής μάχης των Ενόπλων Δυνάμεων με τις φλόγες

25.07.2018 | 19:53
Εντυπωσιακό βίντεο έδωσε στη δημοσιότητα το ΥΠΕΘΑ από την πολυσχιδή δραστηριότητα και τις επιχειρήσεις των Ενόπλων δυνάμεων για την αντιμετώπιση των καταστρεπτικών συνεπειών των φονικών πυρκαγιών στην Αττική.

Στο βίντεο παρουσιάζονται οι τιτάνιες προσπάθειες που κατέβαλαν οι ελληνικές ένοπλες δυνάμεις, οι οποίες για άλλη μία φορά υπερέβαλλαν των δυνατοτήτων τους για την διάσωση του φυσικού περιβάλλοντος της Ελλάδος, των περιουσιών και της ζωής των πολιτών.

Έργο επικίνδυνο αλλά και σωτήριο για την κατάσβεση των πυρκαγιών το έργο των ενόπλων δυνάμεων. Η αυτοθυσία και ο ηρωισμός των στελεχών, συγκλονίζουν.

Κάθε χρόνο, άνθρωποι και μηχανές αγωνίζονται σκληρά και με κίνδυνο της ζωής τους για να σώσουν ότι απειλεί να καταστρέψει η πύρινη λαίλαπα τόσο στα νησιά, όσο και στην ηπειρωτική Ελλάδα.

Από τους πιλότους των γιγαντιαίων chinook, τους αξιωματικούς και έως τον απλό οπλίτη, οι ελληνικές ένοπλες δυνάμεις αποδεικνύουν πως όταν το ελληνικό έθνος αντιμετωπίζει κάθε είδους κίνδυνο, εκείνες θα είναι παρούσες στις επάλξεις για να το υπερασπιστούν.

Δείτε το σχετικό βίντεο που δημοσίευσε το ΥΠΕΘΑ: 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ