Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΒΙΝΤΕΟ: Φωτογράφος καταγράφει τη δολοφονία του από στρατιώτη!

10.07.2013 | 15:41
Τη στιγμή που στρατιώτης γυρίζει προς το μέρος του και πυροβολεί εναντίον του, τραυματίζοντάς τον θανάσιμα, κατέγραψε με την κάμερά του ο 26χρονος φωτογράφος, Αχμεντ Σαμιρ Ασσεμ , στην Αίγυπτο.

Ο νεαρός φωτογράφος είναι ένας από τους 51 ανθρώπους, που έχουν χάσει μέχρι στιγμής τη ζωή τους, στις διαδηλώσεις, από πυρά στρατιωτών.

Ο Ασσεμ εργαζόταν για την εφημερίδα Al-Horia Wa Al-Adala. "Γύρω στις 6, ένας άνδρας ήρθε στα γραφεία μας με μία κάμερα γεμάτη αίματα και μας είπε, ότι ένας συνάδελφός μας είχε τραυματιστεί", δήλωσε ενας συνάδελφός του, δημοσιογράφος.

"Μία ώρα αργότερα, πληροφορηθήκαμε, ότι ο Aχμέντ είχε δεχθεί τα πυρά ελεύθερου σκοπευτή, καθώς τραβούσε φωτογραφίες από τις κορυφές των κτιρίων. Η κάμερά του ήταν η μόνη, που κατέγραφε τα γεγονότα από την πρώτη στιγμή", είπε, προσθέτοντας ότι αυτό το βίντεο θα παραμείνει η απόδειξη των βιαιοπραγιών που έχουν σημειωθεί έως τώρα στη χώρα.

Από την πλευρά του πάντως, ο Αιγυπτιακός στρατός ανακοίνωσε για το περιστατικό, πως οι ελεύθεροι σκοπευτές άνοιξαν πυρ, γιατί δέχθηκαν επίθεση τρομοκρατών.

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ