Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΒΙΝΤΕΟ: "Φυτεύουν" μουστάκια στην Τουρκία!

05.11.2013 | 11:29

Η Τουρκία ειναι γνωστός τουριστικός προορισμός για τον Δυτικό κόσμο πλέον. Ωστόσο όπως φαίνεται ο τουρισμός που δοκιμάζει τον μπακλαβά της ή που επισκεπτεται το Μεγάλο Παζάι και την Αγία Σοφία δεν ειναι πλέον το μόνο είδος τουρισμού για την γείτονα χώρα. Τώρα υπάρχει ενας νέος λόγος για τον οποίο κυρίως οι άνδρες επισκέπτονται την Κωνσταντινούπολη και δεν ειναι αυτος που σκέφτεστε! Οι άνδρες πάνε πλέον στην Κωνσταντινούπολη για ενα καλύτερο μουστάκι!

Μάλιστα, διαβάσατε πολυ σωστά, οι άνδρες που δεν μπορούν να αποκτήσουν το φουντωτό και τριχωτό μουστάκι που θα ήθελαν επισκέπτονται ειδικές κλινικές στην Κωνσταντινούπολη που μπορούν να τους κάνουν τα όνειρα τους πραγματικότητα!

Το μουστάκι έχει ενα σημαντικό ρόλο στην κοινωνία από αμνημονεύτων χρόνων και παρόλο που μερικές χώρες το έχουν εγκαταλείψει ως μόδα άλλοι το έχουν διατηρήσει. Όλοι σας θα γνωρίζετε κάποιο θείο ή κάποιο παππού που θα έχει ενα τεράστιο μουστάκι και όλοι σας έχετε συνδέσει τους ήρωες της ιστορίας με ενα μουστάκι… Ο Κολοκοτρώνης, ο Καραισκάκης και πάει λέγοντας… Πρόσφατα μάλιστα το περιβόητο μουστάκι έκανε την προσπάθεια του να εμφανιστεί στις πασαρέλες και στους δρόμους του Λονδίνου.. Παρ' όλα αυτα το μουστάκι διαχωρίζει ακόμη τον Δυτικό κόσμο απο τον κόσμο της Ανατολής. Στην Δύση ενας ξυρισμένος άνδρας θεωρείται σταθερός και ώριμος ενώ στην Ανατολή το μουστάκι ειναι στοιχείο ανδρισμού και παράδοσης και όχι μόδας.

Όπως και να χει, η Τουρκία φαίνεται οτι εχει καταφέρει να προσελκύσει ενα μεγάλο κομμάτι των φασιονίστας απο την Δύση που θέλουν να αποκτήσουν το τέλειο μουστάκι και δεν μπορούν! Σε ιατρικούς όρους η διαδικασία συνεπάγεται την αφαίρεση τριχών απο … πιο τριχωτές περιοχές και μετα την εμφύτευση τους στην περιοχή του προσώπου που θέλετε.. (αυτο εξαρτάται απο τι μουστάκι ή γένι θέλει ο καθένας!). Οι άνδρες λοιπον πηγαίνουν με μια φωτογραφία του αγαπημένου τους μουστακιού και πολύ άπλα όπως οι γυναίκες πάνε στο κομμωτήριο και φευγουν με το αγαπημένο τους στύλ ετσι και στην συγκεκριμένη περίπτωση … οι άνδρες φεύγουν με το δικό τους!

Βέβαια πριν κλείσετε εισητήρια για Κωνσταντινούπολη επειδή θέλετε το μουστάκι του παππού σας, να έχετε υπόψην σας οτι πολλές κλινικές λόγω της "εκρηξης" στον συγκεκριμένο τομέα ειναι παράνομες και έτσι πολλές φορες γίνονται τραγικά λάθη που μετα πρέπει να αντιμετωπίσει το Τουρκικό Υπουργείο Υγείας!
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


ΒΙΝΤΕΟ: Σοβιετικές φυλακές έγιναν ξενοδοχείο στην Λετονία!

ΒΙΝΤΕΟ: Το πιο επικίνδυνο αεροδρόμιο στον κόσμο!


 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ