Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Βίντεο με συνθήματα κατά Τουρκίας από ΛΟΚατζήδες που προκαλεί -πάλι- αντιπαραθέσεις

06.08.2014 | 00:01
Τα συνθήματα που ακούγονται στην εκπαίδευση Ειδικών Δυνάμεων έχουν γίνει πάρα πολλές φορές αντικείμενο σκληρής αντιπαράθεσης.

Εννοούμε τα συνθήματα που έχουν ναν κάνουν με άλλες χώρες και άλλους στρατούς. Έχουμε γράψει εδώ στο Onalert πολλά για το "ρεπερτόριο" που έχουν άλλες γειτονικές χώρες για εμάς τους Έλληνες.

Από την άλλη υπάρχει η άποψη ότι δεν είναι απαραίτητο να χρησιμοποιούνται τέτοιου είδους συνθήματα για την εκπαίδευση του προσωπικού των Ειδικών Δυνάμεων. Και αμέσως υπάρχει ο αντίλογος ότι είναι απαραίτητα για την "δημιουργία ψυχολογίας". Το θέμα θα είναι πάντα ανοιχτό και θα προκαλεί τεράστια "κόντρα", όπως και τώρα.

Ποιοι κάνουν τη ζημιά στη πραγματικότητα.
Οι "γνωστοί - άγνωστοι" υπερπατριώτες-εθνικιστές προσφάτως χρυσαυγίτες που θεωρούν πάρα πολύ μεγάλη ...μαγκιά να δημοσιοποιούν στο διαδίκτυο και στο facebook  τέτοια βίντεο. Η "μαγκιά" και ο "τσαμπουκάς" θα φανείς για όλους όταν πραγματικά θα υπάρξει ανάγκη κι όχι στα λόγια ,στα συνθήματα, στα ...βιντεάκια και στις χρυσαυγίτικες "παρελάσεις" .

Παντού χρειάζεται μέτρο το έλεγαν και οι αρχαίοι πρόγονοι που υποτίθεται ειναι τα πρότυπα των χρυσαυγιτών.

Δεν γνωρίζουμε πως αλλά το ΓΕΣ θα πρέπει να διερευνήσει ποιος τράβηξε -με κινητό που υποτίθεται ...απαγορεύεται- τα συνθήματα . 

Το πόσο "φάουλ" ήταν το βίντεο αποκαλύπτεται και από το γεγονός ότι λίγες ώρες μετά από την αποκάλυψή του από το Δίκτυο Σπάρτακος "κατέβηκε" από την σελίδα του "εθνικιστή". Ωστόσο ένα απόσπασμα υπάρχει στο youtube
Διαβάστε ακόμη:
Ο εξευτελισμός της σημαίας από χρυσαυγίτες - Ένας στρατιωτικός γράφειΜπορεί η Ευρώπη να ζήσει ακόμη και πόλεμο;Ένα άρθρο-προβληματισμός

Πατριωτισμός και υπερεθνικισμός.Άρθρο του Α.Κακαρά

Τι "τραγούδια" λένε οι Ειδικές Δυνάμεις των γειτόνων για τους "γκιαούρηδες"!

 
Tags: ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ,ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ,ΛΟΚ,ΤΟΥΡΚΙΑ,

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ