Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΒΙΝΤΕΟ: Ο αποκεφαλισμός του στρατιώτη στο Λονδίνο

24.05.2013 | 11:21
Ένα βίντεο, το οποίο δείχνει τη στιγμή που οι αστυνομικοί ανοίγουν πυρ εναντίον των δύο δραστών της δολοφονίας ενός βρετανού στρατιώτη στο Λονδίνο, ανέβηκε σήμερα στην ιστοσελίδα της βρετανικής εφημερίδας Daily Mirror

Το οπτικό υλικό, διάρκειας 10 δευτερολέπτων, δείχνει έναν από τους δράστες να τρέχει προς την πλευρά ενός περιπολικού κρατώντας μαχαίρι και στη συνέχεια να δέχεται τα πυρά των αστυνομικών και να πέφτει στο έδαφος.

Ο δεύτερος άνδρας εμφανίζεται με στραμμένο το όπλο του προς τους αστυνομικούς και στη συνέχεια δέχεται και αυτός τα πυρά τους.

Ο 25χρονος στρατιώτης Λι Ρίγκμπι, ο οποίος είχε υπηρετήσει στο Αφγανιστάν, δολοφονήθηκε από δύο μουσουλμάνους σε δρόμο του Γούλγουϊτς, στο νοτιοανατολικό Λονδίνο, την Τετάρτη.

Η εφημερίδα Daily Mirror, η οποία δημοσίευσε τα πρώτα πλάνα από την δολοφονία του Ρίγκμπι, ανακοίνωσε ότι το βίντεο τραβήχτηκε από έναν κάτοικο της περιοχής με την κάμερα του κινητού του τηλεφώνου.

Δείχνει τον πρώτο ύποπτο, ο οποίος θεωρείται ότι είναι ο Μάικλ Αντεμπολάτζο, γεννημένος στη Βρετανία και ο οποίος είχε ασπαστεί το Ισλάμ, να κατευθύνεται προς το περιπολικό και να πλησιάζει πολύ κοντά στους αστυνομικούς πριν αυτοί βγουν από το όχημα.

Από τους πρώτους πυροβολισμούς τους, ο ύποπτος πέφτει στο έδαφος στη μέση του δρόμου. Στο βίντεο ακούγονται περίπου οκτώ πυροβολισμοί και οι κραυγές των περαστικών.

Οι δύο ύποπτοι νοσηλεύονται φρουρούμενοι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αυτός είναι ο στρατιώτης που σκότωσαν στο Λονδίνο

ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ : Ο δολοφόνος που αποκεφάλισε στρατιώτη στο Λονδίνο μιλάει στην κάμερα!

Τρομοκρατική επίθεση στο Λονδίνο; Αποκεφάλισαν στρατιώτη

Αβραμόπουλος για την δολοφονία στρατιώτη στο Λονδίνο 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ