Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΒΙΝΤΕΟ! Ρωσικό άρμα μάχης βγήκε σε ...αυτοκινητόδρομο!

30.01.2013 | 00:31
Ένα βαρύ τεθωρακισμένο όχημα τύπου  Τ- 90  εισήλθε σε αυτοκινητόδρομο με μεγάλη ταχύτητα την Ρωσική  πόλη  Νίζνι Ταγκίλ στα  Ουράλια, και παραλίγο να ''ισοπεδώσει'' ΙΧ!

Μέσα από τους όγκους χιονιού στις άκρες του δρόμου  το τανκ διέσχισε κάθετα  το δρόμο και εξαφανίστηκε μέσα στο χιονισμένο τοπίο. Το περιστατικό αυτό καταγράφηκε από βιντεοκάμερα τοποθετημένη σε διερχόμενο αυτοκίνητο, που έτυχε να κινείται εκείνη τη στιγμή στην εθνική οδό. Κοντά σε αυτό το τμήμα του δρόμου βρίσκεται ένα εργοστάσιο τεθωρακισμένων, από όπου τα στρατιωτικά οχήματα μεταβαίνουν στο πεδίο δοκιμών.

Η αλήθεια είναι, μετέδωσε η Φωνή της Ρωσίας,  ότι για αυτού του είδους τα οχήματα υπάρχει ειδικό τμήμα του δρόμου, το οποίο τώρα είναι σκεπασμένο με χιόνι και οι άνθρωποι της περιοχής έχουν πολύ καιρό να δουν τεθωρακισμένο να αναπτύσσει πλήρη ταχύτητα

Το Νίζνι Ταγκίλ είναι πόλη της Ρωσικής Ομοσπονδίας, στην περιφέρεια Σβερντλόβσκ, με πληθυσμό 400.000 κατοίκων.. Είναι το δεύτερο μεγαλύτερο βιομηχανικό κέντρο της περιφέρειας Σβερντλόβσκ. Στην πόλη δραστηριοποιούνται βιομηχανίες σχετικές με την μηχανουργία, τη μεταλλουργία, την ελαφρά βιομηχανία.Υπάρχουν επίσης θερμοηλεκτρικό εργοστάσιο και ορυχεία χαλκού: λέγεται μάλιστα ότι ο χαλκός που χρησιμοποιήθηκε για την κατασκευή του Αγάλματος της Ελευθερίας προήλθε από το Νίζνι Ταγκίλ. 
 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ