Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Βίντεο σόκ: Αντάρτες του ΙΚΙΛ εκτελούν ιρακινούς στρατιώτες

17.06.2014 | 12:53

Το βίντεο ειναι το τελευταίο σε μια σειρά απο βιντεο και φωτογραφίες που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες μέρες.
Στο βίντεο οι εξτρεμιστές της ΙΚΙΛ χλευάζουν και μετα εκτελούν τους ιρακινούς στρατιώτες.
Το βιντεο που αναρτήθηκε σε ιστοσελίδα των εξτρεμιστών εμφανίζει μια ομάδα πέντε ιρακινών στρατιωτών να κάθονται στο έδαφος με τα χέρια δεμένα πισω απο την πλάτη.Οι τζιχαντιστές τους κοροϊδεύουν και τους χλευάζουν, αποκαλώντας τους εχθρούς του Θεού, που θα πρεπει να πεθάνουν.
Στην συνέχεια οι στρατιώτες αναγκάζονται να τραγουδήσουν το σύνθημα του Ισλαμικού Κράτους του Ιράκ και του Λεβάντε, του ριζοσπαστικού αυτου ισλαμιστικού κινήματος που απο την περασμένη εβδομάδα εχει ξεκινήσει εντατικές επίθεσεις σε περιοχές του Β. Ιράκ.
Το ΙΚΙΛ πρόσφατα εχει δώσει στην δημοσιότητα φωτογραφίες μαζικών εκτελέσεων ιρακινών στρατιωτών και δυνάμεων ασφαλείας. Υπάρχουν επίσης αναφορές για εκατοντάδες αμάχους που έχουν εκτελεστεί από τους μαχητές του ΙΚΙΛ. Η σουνιτική ριζοσπαστική ομάδα επιδιώκει να καθιερώσει Σουνιτικό κράτος και συνεπώς στοχεύει τους σιίτες, που αποτελούν την πλειοψηφία στο Ιράκ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ιράκ: Στα χέρια των ανταρτών η Ταλ Αφάρ

Τι σημαίνει η πολιορκία της Μοσούλης;


 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ