Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΒΙΝΤΕΟ: Το τραγούδι που "αφιέρωσαν" οι διαδηλωτές στον Ερντογάν

07.06.2013 | 09:23

ΜΑΝΩΛΗΣ ΚΩΣΤΙΔΗΣ


Μοναδικό τραγούδι που έχει λατρέψει η νεολαία στην Τουρκία και όλοι όσοι ξεσηκώθηκαν εναντίον του Ερντογάν στην Τουρκία. Το γνωστό στη γειτονική συγκρότημα Κardes Turkuler (τραγούδια αδελφοσύνης ) κυκλοφόρησε αμέσως τραγούδι το οποίο με ευχάριστο ρυθμό λέει στον Ερντογάν " σε βαρεθήκαμε".
Ομως οι στίχοι έχουν αφορμή τις δηλώσεις Ερντογάν που είχε υποτιμήσει τους χιλιάδες τούρκους που με κατσαρόλες στα χέρια διαδήλωναν εναντίον του. " Είναι κατσαρόλες και τηγάνια βγάζουν τον ίδιο ρυθμό" είχε δηλώσει ο Ερντογάν και με άκομψο τρόπο είχε προκαλέσει την οργή του κόσμου.
Έτσι τα μέλη του συγκροτήματος με βιντεοκλίπ γυρισμένο στο δρόμο και με όργανα μουσικής τα είδη κουζίνας απαντούν στον τούρκο πρωθυπουργό και για τις δηλώσεις αυτές όπως και για όλα όσα συνέβησαν στην πλατεία Ταξίμ της Κωνσταντινούπολης.
Ο τίτλος του τραγουδιού "tencere tava havası" (ο ήχος της κατσαρόλας και του τηγανιού).
Οι στίχοι είναι μεταφρασμένη με υπότιτλο στα Αγγλικά.

Σ.Σ.
Οι πιγκουίνοι στο βιντεοκλίπ που θα εμφανιστούν κάποια στιγμή είναι επειδή τα τουρκικά τηλεοπτικά δίκτυα αντί των συγκρούσεων στους δρόμους έδειχναν το συγκεκριμένο ντοκιμαντέρ ή και παρόμοια του.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ερντογάν: " Το λόμπι των επιτοκίων θέλει να με ρίξει"

ΒΙΝΤΕΟ κόλαφος για τον Ερντογάν από την Ταϊβάν! 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ