Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΑΠΟΨΗ

VIP υποκρισία! Μέγα θέμα τα ανταλλακτικά των vip αεροσκαφών όταν οι ΕΔ καταρρέουν

22.05.2015 | 11:31
Του ΠΑΡΙ ΚΑΡΒΟΥΝΟΠΟΥΛΟΥ

Μεγάλη αγωνία και ενδιαφέρον διαπιστώνουμε για τα ανταλλακτικά των vip αεροσκαφών! Από χθες η πτήση του πρωθυπουργού και της συνοδείας του με C -130 για τη Ρίγα έχει γίνει…μέγα θέμα στα περισσότερα ΜΜΕ! Λες κι έχουμε ξεχάσει με τι πέταγαν οι “προύχοντες” του τόπου μέχρι τα μέσα της δεκαετίας του ’90.

Αλλά αυτό είναι το λιγότερο! Το πλέον παράδοξο είναι ότι οι ίδιοι άνθρωποι που ασκούν δριμύτατη κριτική σ΄όποιον τολμήσει να αγγίξει τα θέματα συντήρησης των οπλικών συστημάτων των Ενόπλων Δυνάμεων. Και τι κριτική; Όποιος τολμήσει να μιλήσει ή να γράψει για τα καθηλωμένα μαχητικά, την έλλειψη ανταλλακτικών στο Στόλο, τα άρματα μάχης χωρίς πυρομαχικά, τα υποβρύχια χωρίς τορπίλες και άλλα πολλά ,αυτομάτως είναι …ύποπτος. Οι λάβροι “αντιμιλιταριστές” που μόλις ακούσουν για προμηθεια ακόμη και μιας βίδας στις ΕΔ βγαίνουν και παριστάνουν τους εισαγγελείς από χθες έχουν …χάσει τον ύπνο τους επειδή τα vip αεροσκάφη μας δεν έχουν ανταλλακτικά!

Πιθανόν κάποιοι απ΄ αυτούς να είχαν πετάξει παλαιότερα με κάποιο απ΄αυτά τα vip αεροσκάφη. Και να είναι και συναισθηματικοί οι λόγοι της ανησυχίας.

Δεν γνωρίζουμε πόσα ξέρουν για τις πραγματικές ελλείψεις ανταλλακτικών σε κρίσιμα για την λειτουργία των Ενόπλων Δυνάμεων οπλικά συστήματα…Νομίζουμε ότι κάτι έχουν έχουν ακούσει.

Δεν γνωρίζουμε αν τους έχουν πληροφορήσει για μαχητικά αεροσκάφη που είναι καθηλωμένα χρόνια επειδή δεν έχουν…τακάκια φρένων.

Δεν γνωρίζουμε αν έχουν παρατηρήσει ότι στο Αιγαίο πλέουν συγκεκριμένα πλοία λες και δεν έχουμε άλλα

Δεν γνωρίζουμε αν έχουν εικόνα για τις επιπτώσεις που έχουν προκληθεί στις ΕΔ όχι μόνο από την έλλειψη χρημάτων αλλά και από το κλιμα φοβίας που έχει δημιουργηθεί σ΄ όσους έχουν δικαίωμα υπογραφής ακόμη και για τα πιο απλά ζητήματα.

Πριν λοιπόν …κλάψουμε για την έλλειψη ανταλλακτικών στα vip αεροσκάφη ,ας σοβαρευτούμε όλοι μας και ας προβληματιστούμε για τις πραγματικά σοβαρές ελλείψεις που αντιμετωπίζουν οι Ένοπλες Δυνάμεις μας.

Διαφορετικά ετοιμαστείτε να κλάψουμε σύντομα όλοι μαζί…

Διαβάστε ακόμη:

Η πτήση Τσίπρα με το C-130 και η vip υποκρισία των πολιτικών μαςΚαθηλωμένα ...από "τακάκια" αεροπλάνα της ΠΑ για 13600 ευρώ!!! Γιατί φθάσαμε ως εδώ;

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ