Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Viral: Γλίτωσε από τον sniper, τον "λύγισε" η 5χρονη "νεράιδα"- ΒΙΝΤΕΟ

23.11.2017 | 06:00
Γλίτωσε από τον sniper, τον "λύγισε" η 5χρονη "νεράιδα". Η συνάντηση του 38χρονου βρετανού ήρωα του πολέμου στο Ιράκ με την Temperance, την ανήλικη  εθελόντρια του οργανισμού "Help for Heroes" έχει γίνει viral.

Η συνάντησή τους βιντεοσκοπήθηκε και η πεντάχρονη εθελόντρια εξιστόρησε τον αγώνα της να συγκεντρώσει χρήματα, μέσω του τριάθλου που συνδιοργάνωσε με τον οργανισμό Help for Heroes.

Σύμφωνα με την Daily Mail η Temperance άρχισε να υποστηρίζει το "Help for Heroes" όταν ήταν μόλις τριών. Είχε δει μια παπαρούνα και ρώτησε τη μητέρα της, την Emily, για τις θυσίες που έκαναν όσοι έβαλαν τη ζωή τους στη γραμμή για να μας προστατεύσουν.

Ο κ. Μπράουν είναι ένας από τουλάχιστον 66.000 πρώην στρατιωτικούς, στο Ηνωμένο Βασίλειο, με τραυματισμούς και ασθένειες που η ζωή τους άλλαξε δραματικά και χρειάζονται υποστήριξη, σύμφωνα με τη φιλανθρωπική οργάνωση.

Αφού πυροβολήθηκε, έχει υποβληθεί σε 25 χειρουργικές επεμβάσεις και μέσα από εκατοντάδες ώρες πάνω στο χειρουργικό τραπέζι έχει κάνει σχεδόν τα πάντα για να "ανοικοδομήσει" το θρυμματισμένο πρόσωπο του.

Ο Mark Elliott, ο οποίος βοήθησε τους Bryn και Emma Parry να δημιουργήσουν το φιλανθρωπικό ίδρυμα το 2007 και είναι ο επίσημος Πρεσβευτής της ς, είπε: «Είναι τόσο σημαντικό να μπορούν οι άνθρωποι από εντελώς διαφορετικό υπόβαθρο και ηλικίες να συνδεθούν μέσω μιας κοινής αιτίας και αυτό ακριβώς βλέπουμε εδώ.To "Help for Heroes" είναι ένα κίνημα και η έμπνευσή του είναι ήρωες όπως ο Simon Brown». 
Πηγή: Daily Mail

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ