Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΓΕΣ

Βόλος: Με τιμές Αρχηγού Επιτελείου η κηδεία του Ταξίαρχου Αντώνη Δάρα

01.06.2016 | 15:10
Το ύστατο χαίρε είπαν συγγενείς και συνάδελφοι στον πρόωρα χαμένο Διευθυντή της Αεροπορίας Στρατού Ταξίαρχο Αντώνη Δάρα.

Πλήθος κόσμου και σύσσωμη η ηγεσία του Γενικού Επιτελείου Στρατού παρακολούθησαν την εξόδιο ακολουθία στον Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Νικολάου Βόλου σήμερα Τετάρτη 1 Ιουνίου το μεσημέρι.

Το φέρετρο με τη σωρό του σκεπασμένο με τη γαλανόλευκη έφτασε στο Ναό σήμερα στις 12 το μεσημέρι και άγημα του Στρατού απένειμε τιμές στον πρόωρα χαμένο Ταξίαρχο, ενώ η μπάντα παιάνιζε το πένθιμο εμβατήριο.

Εντονα συγκινημένοι και με βαθιά θλίψη, συγγενείς, φίλοι, συνάδελφοι συμμαθητές του Αντώνη Δάρα, ο Αρχηγός ΓΕΣ, Αντιστράτηγος Βασίλης Τελλίδης, ο Γενικός επιθεωρητής ΓΕΣ, Αντιστράτηγος Γιάννης Ηλιόπουλος, ο Διοικητής της 1ης Στρατιάς Ηλίας Λεοντάρης, οι Υπαρχηγοί ΓΕΣ Α’ και Β’ Βαθμού, Δημήτρης Θωμαϊδης και Αλέξανδρος Οικονόμου αντίστοιχα, ο Διοικητής του 4ου Σώματος Στρατού Ιωσήφ Μαυράκης, ο Επιτελάρχης Στρατού, Αντιστράτηγος Κων/νος Γκατζογιάννης, οι τοπικές στρατιωτικές, λιμενικές και αστυνομικές Αρχές, παραβρέθηκαν στην κηδεία για να τον αποχαιρετήσουν και να τιμήσουν τον άξιο στρατιωτικό που έχαιρε το σεβασμό όλων.

Σε κλίμα έντονης συγκίνησης, επικήδειους εκφώνησαν συνάδελφοι του Αντώνη Δάρα από το ΓΕΣ και συμμαθητές του από τη Σχολή Ευελπίδων, οι οποίοι εξήραν το ήθος του, την αφοσίωσή του στο καθήκον, αλλά και στην οικογένειά του. 

Κατά την αποχώρηση της σωρού από τον Αγιο Νικόλαο, τέσσερα ελικόπτερα τύπου «Απάτσι» κάνοντας χαμηλές κυκλικές πτήσεις πάνω από το Ναό, συνόδευαν την τελετή, τιμώντας την μνήμη του.

Στεφάνια στη μνήμη του απέστειλαν μεταξύ άλλων ο Υπουργός Εθνικής Αμυνας, Πάνος Καμμένος και ο Αν. Υπουργός, Δημήτρης Βίτσας, ενώ μετά από παράκληση της οικογένειας αντί στεφάνων κατατέθηκαν χρήματα υπέρ του Συλλόγου «ΦΛΟΓΑ».


Πηγή: taxydromos.gr


 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ