Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Βόμβα Ρουπακιώτη για ΧΑ : "Μεθόδευσαν τις συλλήψεις για το ταξίδι Σαμαρά στις ΗΠΑ"

04.10.2013 | 16:09
ΗΠΑ και Κομισιόν υπαγόρευσαν τις συλλήψεις των μελών της Χρυσής Αυγής υποστήριξε ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης, Αντώνης Ρουπακιώτης, που έκανε λόγο για παρεμβάσεις της κυβέρνησης στο έργο της δικαιοσύνης

«Αμερικανοεβραικές και αμερικανοελληνικές οργανώσεις έρχονταν στην Ελλάδα και πίεζαν για τη Χρυσή Αυγή. Σαφώς έπαιξε ρόλο αυτό στις εξελίξεις.

Σαφώς ο πρωθυπουργός έπρεπε να τους πει κάτι», επισήμανε ο είπε ο πρώην υπουργός μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΙ.

Επί της ουσίας, υποστήριξε ο κ. Ρουπακιώτης, όλη η επιχείρηση κατά της Χρυσής Αυγής, με τις πολιτικές διώξεις σε βάρος των βουλευτών της, στήθηκε εν' όψει του ταξιδιού του πρωθυπουργού στις ΗΠΑ.

«Από 1η Ιανουαρίου 2014 αναλαμβάνουμε και την προεδρία της Ε.Ε. και υπήρχαν πιέσεις και από την Κομισιόν για τη Χρυσή Αυγή. Οι επίτροποι Μούιζνιεκς και Μάλστρομ έλεγαν, ούτε ένα νομοσχέδιο δεν καταθέτετε;», τόνισε. 

Σύμφωνα με τον Αντώνη Ρουπακιώτη, για το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο, το οποίο «πάγωσε» η ΝΔ, από την 1η Ιανουαρίου 2014 η Ελλάδα θα πληρώνει πρόστιμο 
επειδή δεν κατατέθηκε.
Όπως είπε, το νομοσχέδιό του δεν «περπάτησε» γιατί η κυβέρνηση δεν ήθελε να πολώσει το κλίμα με τη Χρυσή Αυγή. «Πίστευε πώς έπρεπε να έχει διάδρομο ανοιχτό για να ξαναφέρει τους ψηφοφόρους πίσω», είπε. 

Διαβάστε ακόμη:

Χρυσή Αυγή: παραδόθηκε καταζητούμενος απόστρατος


Χρυσή Αυγή: μόνο με τις χειροπέδες δεν αναχαιτίζεται


 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ