Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Βόμβα Βαρεμένου κατά κυβέρνησης: "Απειλούν με απόλυση ΕΠΟΠ και ΕΜΘ αν κερδίσει ο ΣΥΡΙΖΑ"!

10.01.2015 | 19:50
“Λάδι” στην έτσι κι αλλιώς “εύφλεκτη” προεκλογική περίοδο θα ρίξει η δήλωση του υποψήφιου βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας του ΣΥΡΙΖΑ και συντονιστή της επιτροπής ελέγχου κοινοβουλευτικού έργου για θέματα του υπουργείου Άμυνας, κατά την προηγούμενη βουλευτική περίοδο, Γιώργου Βαρεμένου.

Σύμφωνα μ΄ αυτή υπάρχουν καταγγελίες για πιέσεις σε ΕΠΟΠ και ΕΜΘ για να επηρεαστεί η ψήφος τους. Απειλούνται όπως υποστηρίζει με απόλυση σε περίπτωση εκλογικής νίκης του ΣΥΡΙΖΑ.


Όλη η δηλωση Βαρεμένου:

Μας καταγγέλλεται ότι σε μονάδες των Ενόπλων Δυνάμεων ασκούνται πιέσεις, ιδιαίτερα σε Επαγγελματίες Οπλίτες και Εθελοντές Μακράς Θητείας, προκειμένου να επηρεασθεί η ψήφος τους και η ψήφος των οικογενειών τους με την άθλια απειλή ότι, αν ο ΣΥΡΙΖΑ κερδίσει τις εκλογές και σχηματίσει κυβέρνηση, θα απολυθούν.

Καλούμε την πολιτική ηγεσία να ανταποκριθεί στις στοιχειώδεις συνταγματικές της υποχρεώσεις, να αφήσει τις Ένοπλες Δυνάμεις έξω από τα μικροκομματικά προεκλογικά παιχνίδια της κυβέρνησης και να σεβασθεί το θεμελιώδες δικαίωμα των ανδρών και των στελεχών τους να εκφρασθούν ελεύθερα και ανεπηρέαστα στις εκλογές ως υπεύθυνοι πολίτες.

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ