Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Βόμβα: Υπό παραίτηση ο Κύπριος υπουργός Οικονομικών!

19.03.2013 | 18:39
Σαν βόμβα έπεσε η είδηση ότι ο υπουργός Οικονομικών της Κύπρου, Μιχάλης Σαρρής, τελεί υπο παραίτηση.Σύμφωνα με το newsit.com.cy την υπέβαλλε πριν αναχωρήσει για την Μόσχα, αλλά ο Νίκος Αναστασιάδης, δεν την έχει κάνει αποδεκτή.Ο κ. Σαρρής στην Μόσχα θα έχει επαφές με την ρωσική ηγεσία και θα επιχειρήσει να αμβλύνει την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί με το κούρεμα των καταθέσεων.

Άρχισε η συνεδρίαση στην Κυπριακή Βουλή και θεωρείται δεδομένη η καταψήφιση του νομοσχεδίου για το «κούρεμα» καταθέσεων από την Βουλή, μετά και την απόφαση του κυβερνώντος Δημοκρατικού Συναγερμού (ΔΗΣΥ) να απέχει.Το νομοσχέδιο, παρά τις τροποποιήσεις του, θα καταψηφιστεί από ΑΚΕΛ, ΔΗΚΟ, ΕΔΕΚ και Οικολόγους.

Αγνωστο παραμένει εαν τελικά η ψηφοφορία θα γίνει απόψε, ή αν σήμερα θα γίνουν μόνο οι τοποθετήσεις των πολιτικών αρχηγών.Σημειώνεται ότι αν τελικά συμβεί αυτό, τότε θα είναι η πρώτη φορά που η Ευρώπη θα εισπράττει ένα ηχηρό όχι από μια χώρα μέλος της ευρωζώνης η οποία είναι με την πλάτη στον τοίχο. Και έχει ενδιαφέρον να δούμε ποια θα είναι τα αντανακλαστικά της Ευρώπης και αν θα δράσει προληπτικά....

Χιλιάδες Κύπριοι έχουν συγκεντρωθεί έξω από την Βουλή και διαδηλώνουν κατά του κουρέματος. 

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ