Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Βορίδης μιλάει για τη "βία απ΄ όπου κι αν προέρχεται" και μας μπερδεύει! ΒΙΝΤΕΟ

17.10.2013 | 00:06
Η συζήτηση που κυριαρχεί τις τελευταίες εβδομάδες στην Ελλάδα είναι “ποιοι καταδικάζουν και ποιοι δεν καταδικάζουν τη βία”. Μια χώρα με τεράστια προβλήματα , με πρώτο αυτό της ίδιας της επιβίωσής της φαίνεται ότι ακόμη δεν έχει πιστέψει ότι έχει λυσει αυτό που και τριτοκοσμικές χώρες έχουν αφήσει πίσω τους.

“Δηλώσεις καταδίκης” του αυτονόητου ζητούνται κάθε βράδυ σε τηλεοπτικά πάνελ και τα “είδη” της βίας αναλύονται εξοντωτικά!
Είναι το νέο “παιχνιδάκι” της πολιτικής αντιπαράθεσης που στόχο έχει τη πόλωση. Και είναι ένα “παιχνιδάκι” άκρως επικίνδυνο αφού το μόνο που κατορθώνει είναι να παράγει βία . Όχι στους δρόμους, αλλά στην πολιτική.

Το πόσο αδιέξοδη είναι αυτή η συζήτηση ακόμη και σε θεωρητικό επίπεδο ,προκύπτει από το βίντεο που μας θυμίζει το alterthess.gr.
Είναι η τοποθέτηση του Μάκη Βορίδη για τη βία την οποία εκφράζει σε εκδήλωση περιοδικού στην οποία γίνεται συζήτηση για τα προβλήματα των κατοίκων του Αγίου Παντελεήμονα. Ακούστε τι λέει  με επιχειρήματα και άποψη ο τότε βουλευτής του ΛΑΟΣ και τώρα κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ.

 

Διαβάστε ακόμη:

"Τα Σώματα Ασφαλείας και οι Ένοπλες Δυνάμεις δεν χρειάζονται προστάτες"


Η Γεννηματά τα ΄βαλε με τον Βορίδη για όσα είπε για τον Ανδρέα Παπανδρέου

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ