Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Βρήκαν κατάλογο θανάτου μεταναστών πνιγμένων στο Αιγαίο

21.04.2014 | 00:11
Βρέθηκε στην Σμύρνη το ταμείο των Τούρκων διακινητών παράνομων μεταναστών και  και ο ''κατάλογος θανάτου'' με τους ''πελάτες - πνιγμένους''.

 Η εφημερίδα  Haberturk με τον τίτλο «Στη Σμύρνη αποκαλύφθηκε ο κατάλογος θανάτων των λαθρομεταναστών» γράφει ότι μετά το τελευταίο συμβάν, όπου έχασαν τη ζωή τους 8 Σύριοι πραγματοποιήθηκε έφοδος σε κατάστημα απ’ όπου οι Τουρκοι δουλέμποροι οργάνωναν τη διακίνηση λαθρομεταναστών  και χρημάτων.

 Κατά την έφοδο βρέθηκαν μέσα σε ατσάλινη θυρίδα χιλιάδες δολάρια και ευρώ και κατάλογος των ονομάτων αυτών που έχασαν τη ζωή τους στην τραγωδία με το σκάφος και τα χρήματα που κατέβαλαν.

 Συγκεκριμένα βρέθηκαν 6 τετράδια όπου αναφέρονταν οι ημερομηνίες που θα μεταφέρονταν οι λαθρομετανάστες, τα χρήματα που θα κατέβαλαν και άλλα στοιχεία. Από τους λαθρομετανάστες διαπιστώθηκε ότι έπαιρναν από 1.000 μέχρι 2.000 ευρώ και η Στρατοχωροφυλακή εξακρίβωσε ένα-ένα τα ονόματα των λαθρομεταναστών που είχαν πληρώσει για να μεταφερθούν μέχρι τις 20 Απριλίου στην Ελλάδα και ελήφθησαν τα απαιτούμενα μέτρα. 

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ