Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

"Βροντόφωνοι" υπαξιωματικοί! Βίντεο από τη ΣΜΥ θα συζητηθεί πολύ λόγω...φωνής

03.11.2013 | 16:01
Όποιος έχει δώσει διαταγή στους νέους Υπαξιωματικούς μας να φωνάζουν λες και είναι στην αναφορά ακόμη και κατά τη διάρκεια της δεξίωσης που ακολούθησε την ορκομωσία τους ,θα πρέπει να μας εξηγήσει το σκεπτικό του! Και να το εξηγήσει και στον Α/ΓΕΣ Αθανάσιο Τσέλιο και στον ΥΦΕΘΑ Αθανάσιο Δαβάκη οι οποίοι μάλλον έκπληκτοι (;) άκουγαν όποιο υπαξιωματικό κι αν πλησίαζαν για να του μιλήσουν όχι να μιλάει σαν άνθρωπος αλλά να ...ουρλιάζει! Κυριολεκτικά. Και βέβαια οι Υπαξιωματικοί δεν παριστάνουν από μόνοι τους τους...βροντόφωνους όπως πολύ εύστοχα τους χαρακτηρίζουν τα trikalaola που μαγνητοσκόπησαν αυτή τη γελοιότητα. 

Θα βρεθούν σίγουρα κάποιοι που έχουν μείνει στην παλαιολιθική εποχή των χαρακωμάτων να πουν ότι η φωνή δείχνει ...ηθικό! Η απάντηση έρεχεται από το σχόλιο στρατιωτικού το οποίο ακολουθεί το βίντεο. Διαβάστε τι έγραψε:


“To ωραιο ειναι οτι απο το πηξιμο που επικρατει στους γυρω τους και κανεις να μην φωναξει και απλα να συνδιαλεγεται με τους αξκους κανεις δεν θα ασχοληθει.
Σιγα μην καθοταν ο Αρχηγος να μοιραζει ''καμπανες'' με τον Υφ.ΕΘ.Α.,τους γονεις διπλα στα παιδια τους,στην δεξιωση.Αλλα τα πιτσιρικια ειναι τοσο ψαρωμενα που ουτε καν τι λενε και πως το λενε εχουν καταλαβει.
Αυτη η ΒΛΑΚΕΙΑ πρεπει να παψει.
Αλλο σταθερος,δυναμικος στη φωνη σου και αλλο σαν χαλασμενο juke-box με κερματα.
Και ειμαι στρατιωτικος”.

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ