Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

Διεθνή

Τα F-52 που ο Τραμπ έστειλε στη Νορβηγία υπάρχουν μόνο στο Call of Duty! ΦΩΤΟ- BINTEO

13.01.2018 | 20:01
"Τον Νοέμβριο, ξεκινήσαμε να παραδίδουμε τα πρώτα μαχητικά F-52 και F-35", δήλωσε ο Προέδρος των ΗΠΑ, Ντόναλτ Τραμπ, πριν από λίγες ημέρες και φυσικά η είδηση για την γκάφα του έκανε το γύρο του διαδικτύου καθώς όπως τα περισσότερα ΜΜΕ έσπευσαν να τονίσουν τέτοια μαχητικά δεν υπάρχουν... στην πραγματικότητα.  Εικονικά όμως φαίνεται τουλάχιστον ότι  υπάρχουν στο παιχνίδι call of duty!

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα της WP μπορεί να μην υπάρχουν ως... πραγματικά μαχητικά υπάρχουν όμως τουλάχιστον εικονικά στο πασίγνωστο παιχνίδι “ Call of duty: Adwanced Warfare”!

Φωτογραφία: Μέσα από το πιλοτήρι του εικονικού μαχητικού


Στην αρχή όσα ΜΜΕ μετέδωσαν την δήλωση αυτή απλά τόνισαν ότι ο Πρόεδρος μάλλον ήθελε να πει ότι η Νορβηγία αγόρασε 52 μαχητικά αεροσκάφη F-35, τα τρία από τα οποία ήδη έφτασαν στο Όσλο τον Νοέμβριο, σύμφωνα με το Reuters.

Τα 
F-52 δεν είναι ένα νέο υπερσύγχρονο “ υπερόπλο” που ετοιμάζουν οι ΗΠΑ έτοιμο να κατατροπώσει και τα πιο εξελιγμένα ρωσικά μαχητικά. Τουλάχιστον όχι στην πραγματικότητα!


Βίντεο: Πλάνα από το παιχνίδι

Σημειώνεται ότι η επική γκάφα του Τραμπ ειπώθηκε κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου με την πρωθυπουργό της Νορβηγίας Ερνά Σολμπεργκ, την Τετάρτη, όταν ο Τράμπ μιλούσε για τις εμπορικές σχέσεις μεταξύ των δύο χωρών.

Ο Τραμπ φαίνεται ότι κατάλαβε το λάθος του γρήγορα αλλά δεν το διόρθωσε πλήρως. "Έχουμε συνολικά 52 και έχουν παραδώσει ήδη αρκετά από αυτά, ", δήλωσε ο Trump, προσθέτοντας ότι "είναι μια παραγγελία 10 δισεκατομμυρίων δολαρίων".

Οι χρήστες στο twitter δεν άφησαν  ασχολίαστη την επική γκάφα Τραμπ.  To καλύτερο σχόλιο όμως φαίνεται ότι έκανε η εταιρεία Bethesda που κυκλοφορεί το “Call o duty” μέσα από το λογαριασμό της στο twitter για το παιχνίδι Fallout που επίσης η ίδια κυκλοφορεί: “ Έχουμε επίσης ήδη στείλει ένα πλήρη εξοπλισμό με πανοπλίες T-60”.

Σημειώνεται ότι οι πανοπλίες T-60 στο παιχνίδι Fallout είναι οι ακόλουθες:Το tweet της εταιρείας:
 Απόδοση από https://www.washingtonpost.com/

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ