Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΓΕΕΘΑ

Χανιά - Εισόδια της Θεοτόκου - Γιορτάζει η προστάτιδα των Ενόπλων Δυνάμεων

21.11.2017 | 10:57
Διπλή γιορτή σήμερα 21 Νοεμβρίου 2017 για την πόλη των Χανίων γιατί εκτός από την ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων γιορτάζει και τα Εισόδια της Θεοτόκου, η οποία είναι και προστάτιδα των Ενόπλων Δυνάμεων.

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος με λαμπρότητα και θρησκευτική κατάνυξη εορτάζεται στα Χανιά η μεγάλη εορτή των Εισοδίων της Θεοτόκου. Ο Ιερός Μητροπολιτικός Ναός των Εισοδίων κατακλύσθηκε από πιστούς.

Δείτε τις φωτογραφίες:
Σημειώνεται ότι ο εκπρόσωπος της Ιεράς Μητρόπολης Κυδωνίας και Αποκορώνου Χανίων, Σήφης Μαρκάκης, είχε δηλώσει ότι σήμερα 21 Νομεβρίου μετά την λιτανεία της εικόνας της Θεοτόκου θα τελεστεί στο Μνημείο Πεσόντων επιμνημόσυνη δέηση, σύμφωνα με τα www.haniotika-nea.gr.

Ακόμα το απόγευμα έχει προγραμματιστεί μουσική εκδήλωση στο Πνευματικό Κέντρο Χανίων αφιερωμένη στον εορτασμό των Εισοδίων της Θεοτόκου, Πολιούχου της πόλεως των Χανίων και της Ημέρας των Ενόπλων Δυνάμεων.

Παράλληλα θα γίνει απονομή ευαρεσκειών από την Ιερά Μητρόπολη στους διοικητές των μονάδων των Ενόπλων Δυνάμεων και της ηγεσίας της τοπικής Αστυνομίας, ενώ θα αναφερθούν με ομιλίες ο πανοσιολογιότατος πρωτοσύγκελος αρχιμανδρίτης Δαμασκηνός Λιονάκης και από τον Τχη ΠΒ κ. Ιωάννη Σταθάκη. Η είσοδος είναι ελεύθερη», κατέληξε ο κ. Μαρκάκης.

Με πληροφορίες από http://www.haniotika-nea.gr

 

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ