Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Φωτογραφίζεται σε χάρτη "ανεξάρτητης" Θράκης και ...απειλεί με ανεξαρτητοποίηση

17.01.2013 | 00:01
Ο Αχμέτ Χατζηοσμάν απειλεί με ...ανεξαρτητοποίηση λόγω της τροπολογίας για τους ιμάμηδες στη Θράκη! Όσοι του έδωσαν το δικαίωμα να γίνει βουλευτής στο Ελληνικό κοινοβούλιο -και δεν εννοούμε τους ψηφοφόρους του- θα πρέπει να έχουν μετανιώσει πικρά. Αλλά τα λάθη -τα εγκλήματα σ΄ ότι αφορά στη Θράκη- πάντα πληρώνονται.

Κανονικά ο κ.Χατζηοσμάν αν είχε ίχνος ευθυξίας θα έπρεπε να παραδώσει την έδρα του. Δεν μπορεί να συνομιλεί, να συνεργάζεται και τελικά να φωτογταφίζεται προκλητικά μπροστά σε χάρτες και σημαίες της "ανεξάρτητης" Θράκης και να ...απειλεί με ανεξαρτητοποίηση. 

Βέβαια και τον κ. Χατζηοσμάν ,όπως κι άλλους πριν απ΄ αυτόν το πολιτικό μας σύστημα τους περιέθαλψε και τους προστάτευσε καλά. Ακόμη και τώρα.

Πέρα από κάθε λογική και αξιοποιώντας φυσικά το “εργαλείο” που λέγεται Χρυσή Αυγή, το πολιτικό σύστημα και ειδικά τα τρία κόμματα που στηρίζουν την κυβέρνηση επιχειρούν να “προστατεύσουν” τον βουλευτή Αχμέτ Χατζηοσμάν και να πάνε την κουβέντα αλλού κι όχι στην ουσία του θέματος που είναι ένα, απλό και απολύτως κατανοητό:
  • Eνας βουλευτής του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΟΝΟΒΟΥΛΙΟΥ, συνεργάζεται, συνομιλεί και …φωτογραφίζεται σαν να μην τρέχει τίποτα σε γραφεία συλλόγων που είναι σαφές και προφανές ότι απεργάζονται και υποστηρίζουν τον ακρωτηριασμό της Ελλάδας, με ανεξαρτητοποίηση της Θράκης! Και για να μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας κι εμείς, με τουρκοποίηση της Θράκης!

Μας είναι παντελώς αδιάφορο πως χειρίστηκε το θέμα η Χρυσή Αυγή. Το θέμα είναι ότι ο βουλευτής όχι μόνο δεν ζήτησε συγνώμη για την απρέπειά του, όχι μόνο δεν προσπάθησε να δικαιολογήσει τη πράξη του, αλλά απλά παράδεχτηκε ότι πήγε στα γραφεία της συγκεκριμένης οργάνωσης στην Προύσσα. Φωτογραφήθηκε όπως φωτογραφήθηκε , αλλά “αυτό σημαίνει ότι είμαι και πράκτορας της Άγκυρας”, αναρωτήθηκε …απατώντας στις κατηγορίες των Χρυσαυγιτών που για άλλη μια φορά δικαιώνουν την άποψη που λέει ότι “είναι τα καλύτερα εργαλεία του πολιτικού συστήματος”. Τραβάνε το σχοινί παραπάνω απ΄ ότι πρέπει ,να γίνει φασαρία , να ξεχαστεί το θέμα.

Εμείς δεν γνωρίζουμε αν ο κ.Χατζηοσμάν είναι…πράκτορας. Αυτό που ξέρουμε είναι ότι σε οποιοδήποτε άλλο κράτος του κόσμου ο κ.Χατζηοσμάν δεν θα ήταν βουλευτής. Γιατί οι …απειλές του περί “ανεξαρτητοποίησης” αν δεν του κάνουμε …τα κέφια είναι ένα ακόμη δείγμα του πως σκέφτεται και λειτουργεί ο συγκεκριμένος βουλευτής. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στη Hürriyet το ζήτημα Xατζηοσμάν

Η Miliyet παραδέχεται οτι οι Μουσουλμάνοι της Θράκης δεν είναι "Τούρκοι"

Στη Θράκη Αμερικανοί συναντούν τους "τούρκους" και η Αθήνα "κοιμάται". ΒΙΝΤΕΟ

 

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ