Χορός στα βουνά του Κουρδιστάν για μια νίκη που έρχεται! ΒΙΝΤΕΟ

Οι Κούρδοι δεν “μασάνε”.

Χορός στα βουνά του Κουρδιστάν για μια νίκη που έρχεται! ΒΙΝΤΕΟ

Προσθήκη του onalert.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Οι Κούρδοι δεν “μασάνε”. Όσο στρατό κι αν στείλει εναντίον τους ο …θαυμαστής του Χίτλερ Ταγίπ Ερντογάν,όσες βόμβες κι αν ρίξουν τα F-16 του ,ποτέ δεν θα μπορέσει να τους νικήσει. Το προσπάθησαν πολλοί πριν απ΄ αυτόν . Κάναμε κι εμείς ότι μπορέσαμε για να τους βοηθήσουμε,τότε με την απίστευτη υπόθεση παράδοσης του Οτσαλάν την εποχή της “υπερήφανης Ελλάδας” του Σημίτη. Όταν η “υπερηφάνεια” είχε ταυτιστεί με …την είσοδό μας στην ΟΝΕ! 

Οι Κούρδοι είναι πάντα εκεί . Έτοιμοι να πολεμήσουν για να νικήσουν . Και όταν βρουν την ευκαιρία το ρίχνουν και στο χορό. Δείτε στο βίντεο τα πρόσωπα των νέων παιδιών, αμούστακα αγόρια και κορίτσια και θα καταλάβετε γιατί οι Τούρκοι δεν έχουν καμία ελπίδα.

 

 

Ακολουθήστε το onalert.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την άμυνα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ερντογάν
ΤΟΥΡΚΙΑ

Επιθέσεων συνέχεια του Ερντογάν στον Νετανιάχου: «Ακολουθεί τα βήματα του Χίτλερ, θα έχει το τέλος άλλων τυράννων»

Ο Ερντογάν περιέγραψε το Ισραήλ ως πηγή αποσταθεροποίησης και βίας στην περιοχή, κατηγορώντας ευθέως την παρούσα ισραηλινή κυβέρνηση για διχασμό και αιματοχυσία.