Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αν χρεοκοπήσει η Ελλάδα, χρεοκοπούμε όλοι! Το΄πε και ο Σόϊμπλε

30.11.2012 | 12:05
"Κανείς δεν επωφελείται οικονομικά και πολιτικά από την ευρωζώνη, όσο οι Γερμανοί. Οταν επενδύουμε στο μέλλον της Ευρώπης, όταν εργαζόμαστε για μία ισχυρή Ευρώπη, επενδύουμε στο δικό μας μέλλον", δήλωσε ο υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας Βόλφγκανγκ Σόιμπλε ενώπιον των βουλευτών της Μπούντεσταγκ, ασκώντας πιέσεις για την έγκριση της βοήθειας προς την Ελλάδα.

"Ολοι οι διεθνείς παρατηρητές συμφωνούν στη διαπίστωση ότι η νέα ελληνική κυβέρνηση διαθέτει ισχυρή δέσμευση για την εφαρμογή των μεταρρυθμίσεων που έχουν συμφωνηθεί και ότι έχει σημειωθεί σημαντική πρόοδος", είπε ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε.

"Χωρίς την υποστήριξή μας, δεν διακυβεύεται μόνο το μέλλον της Ελλάδας, αλλά επίσης το μέλλον της ευρωζώνης στο σύνολό της", είπε προσθέτοντας: "Στο βάθος, σήμερα αποφασίζουμε τη συνέχιση ή τη διακοπή του προγράμματος βοήθειας προς την Ελλάδα, δηλαδή τη μη καταβολή αυτής της δόσης με όλες τις συνέπειες που αυτό μπορεί να έχει όχι μόνο για την Ελλάδα, αλλά επίσης για την Ευρώπη, αλλά και πολύ πέραν αυτής". 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

"Η γερμανική ατμομηχανή...λαχάνιασε". Ένας στρατηγός γράφει για τις δραματικές εξελίξεις

Μέρκελ η...ΝΟΝΑ! Ποιος και γιατί την αποκαλεί έτσι

 

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ