Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

"Ειδικές" επιθέσεις στον Α/ΓΕΝ από ..."ειδικούς συνεργάτες"

26.11.2012 | 00:25
Του ΠΑΡΙ ΚΑΡΒΟΥΝΟΠΟΥΛΟΥ


O όρος “ειδικός συνεργάτης” έχει “εφευρεθεί για να γράφονται άρθρα και ρεπορτάζ όταν κάποιος δεν θέλει να βάλει την υπογραφή του. Κι όταν αυτό έχει να κάνει με λόγους που έχουν να κάνουν με την ασφάλειά του -και δεν εννοούμε την σωματική- μπορεί να γίνει κατανοητό.

Όταν όμως γράφεις κείμενα με τα οποία καλείς ολόκληρο πρωθυπουργό να διώξει τον Αρχηγό του ΓΕΝ επειδή "τόλμησε" να μιλήσει και να πει με ευπρέπεια τα αυτονόητα τότε είσαι υποχρεωμένος να υπογράφεις. Γιατί το “ειδικός συνεργάτης” σ΄ αυτές τις περιπτώσεις δείχνει ότι δεν πιστεύει και πολύ αυτά που γράφει!
Όσοι λοιπόν κατηγορούν τον Α/ΓΕΝ για…θεατρινισμούς και τον επιπλήττουν επειδή έστειλε έγγραφο προς τον ΥΕΘΑ για το εφάπαξ καλό θα ήταν να μας έγραφαν -αν γνωρίζουν- πριν πόσες ημέρες είχε σταλεί το έγγραφο και αν είχε λάβει κάποια απάντηση. Αν είχε λάβει πολύ ευχαρίστως να μας την γράψουν για να μάθουμε και εμείς.

Η προσπάθεια απαξίωσης του Α/ΓΕΝ θα συνεχιστεί ,είναι το μόνο βέβαιο. Επειδή τα γραπτά μένουν ως γνωστόν, οι απαντήσεις που έδωσε ο κ.Χρηστίδης στη συνέντευξή του αποτελούν την καλύτερη ασπίδα προστασίας του από τέτοιου είδους…ειδικές επιθέσεις. Δεν έχει ανάγκη από προστάτες…

Όλα αυτά δεν σημαίνουν ότι ο Α/ΓΕΝ δεν θα κρίνεται κάθε μέρα για το έργο του στο ΠΝ . Εμείς τουλάχιστον θα το κάνουμε. Με την υπογραφή μας όμως…

Υ.Γ . Όσο για τις αστειότητες που κατά καιρούς γράφουν διάφοροι και σύμφωνα με τις οποίες οι στρατιωτικοί ακόμη κι αν τους κόψουν τελείως το μισθό πρέπει να έχουν ακμαιότατο ηθικό θα επαναλάβουμε ότι έχουν δώσει όρκο υπεράσπισης της πατρίδας μέχρι θανάτου στο πεδίο της μάχης. Και θα το πράξουν …Δεν έχουν δώσει όρκο να πέσουν όμως στο πεδίο της εξαθλίωσης τους οποίους τους οδήγησε η αδυναμία διαδοχικών “πράσινων” και “μπλε” κυβερνήσεων” να υπερασπίσουν έστω τις Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας από τις παράδοξες και ύποπτες απαιτήσεις των δανειστών.
 

ΣΧΟΛΙΑ