Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

Διεθνή

Χριστούγεννα: Η Μόσχα έβαλε τα γιορτινά της με... "πολεμική" διάθεση - ΒΙΝΤΕΟ

14.12.2017 | 14:16
Η Μόσχα έβαλε τα γιορτινά της όπως κάθε χρόνο και αυτά τα Χριστούγεννα, αυτή τη φορά όμως με πιο "πολεμική" διάθεση. Το  πελώριο χριστουγεννιάτικο δένδρο τοποθετήθηκε παραδοσιακά στο κέντρο του διάσημου εμπορικού κέντρου GUM στην Κόκκινη Πλατεία, ωστόσο φέτος υπάρχει μια διαφορετική πινελιά στο  χριστουγεννιάτικο στολισμό καθώς εμπνεύεται από τον στρατό. Τανκς είναι ζωγραφισμένα πάνω στις μπάλες!

Ορισμένοι καταναλωτές αντέδρασαν αναφέρει το euronews και λένε ότι τα τανκς δεν έχουν σχέση με το πνεύμα των Χριστουγέννων.«Δεν πιστεύω ότι αυτά τα στολίδια ταιριάζουν σε ένα χριστουγεννιάτικο δένδρο, αλλά αν αυτό γίνεται για εκπαιδευτικούς λόγους, είναι κατανοητό», δήλωσε μια καταναλώτρια, η Βαλέρια Σουβόροβα.

Κάθε συσκευασία περιλαμβάνει 4 μπάλες, με την καθεμία να απεικονίζει ένα διαφορετικό στρατιωτικό όχημα: ένα τανκ, ένα τεθωρακισμένο, ένα αεροπλάνο και ένα ελικόπτερο.

Ωραία μεν..πανάκριβα δε


Σε κάποιους δεν αρέσει η επιλογή αυτή γιατί που όπως λένε τους θυμίζει τον πόλεμο και... χαλάει την όμορφη χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα.
Σε όσους όμως αρέσουν αυτές οι μπαλίτσες θα πρέπει να είναι διατεθειμένοι να διαθέσουν 2 χιλιάδες ρούβλια, δηλαδή 35 αμερικανικά δολάρια για να αγοράσουν μια συσκευασία με μπάλες.

Δείτε τα στολίδια εμπνευσμένα από το στρατό στο παρακάτω βίντεο:
 

 
Με πληροφορίες από το euronews.com
Με πληροφορίες από το euronews

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ