Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Χρωστούν οδοιπορικά από το 2015 σε κομάντο της "Δύναμης Δ"

24.09.2016 | 19:25
Της ΙΩΑΝΝΑΣ ΗΛΙΑΔΗ


 Τα "κομάντο" της Ζ' ΜΑΚ μας γέμισαν όλους περηφάνια, με τον τρόπο που έδρασαν σώζοντας τη ζωή του πιλότου του Απάτσι που κατέπεσε στη Χαλκιδική. Τους θαυμάσαμε, βραβεύτηκαν από τον υπουργό Εθνικής Άμυνας, γέμισε το διαδίκτυο με τα καλύτερα σχόλια από όλο τον κόσμο. Δικαίως!

Συνειρμικά μας ήρθαν στο μυαλό οι συνάδελφοί τους από το 575 Τάγμα Πεζοναυτών, οι οποίοι παλεύουν ακόμα να πάρουν την αποζημίωση οδοιπορικών που τους χρωστάει η υπηρεσία από πέρυσι!

Είναι περίπου 80 επίλεκτα κομάντο, όπως ακριβώς οι ΕΠΟΠ που όλοι καμαρώσαμε, οι οποίοι έχουν λάβει μέρος σε ασκήσεις της "Δύναμης Δ" και δεν έχουν λάβει την αποζημίωση που δικαιούνται για το 2015!

Ρωτούν και ξαναρωτούν στην υπηρεσία και απάντηση καμία.

Πριν λίγες ημέρες έλαβαν την ανάλογη αποζημίωση για τις ασκήσεις που έγιναν το 2016. Αυτό συνέβη μετά από σχετικό δημοσίευμα του Onalert.gr που έφερε στη δημοσιότητα το πρόβλημα. 

Σύμφωνα με πληροφορίες που είχε δημοσιεύσει το Onalert.gr ο φάκελλος με τα ποσά που δικαιούται να λάβει ο καθένας από τα 80 άτομα που έλαβαν μέρος στις ασκήσεις, βρισκόταν από τον Απρίλιο στο υπουργείο Οικονομικών. Μήπως κάποιοι έχουν βάλει στόχο να τους φάνε τα χρήματα που δικαιούνται;

Ακούνε οι αρμόδιες υπηρεσίες του ΓΕΣ; Θα ήταν καλό να είχαμε μια απάντηση.Ντροπή! Χρωστάνε οδοιπορικά στους επίλεκτους της Δύναμης 'Δ'

Οι επίλεκτοι των Ειδικών Δυνάμεων, περιμένουν από πέρυσι τα χρήματα για τις ασκήσεις από τη συμμετοχή τους στη Δύναμη Δέλτα- Πού έχουν κολλήσει; .


 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ