Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Απειλές δέχτηκε ο θαρραλέος Μητροπολίτης που έγραψε κατά της Χρυσής Αυγής!

19.10.2012 | 08:34
Το άρθρο του Μητροπολίτη Σισανίου και Σιατίστης για τα όσα έγιναν στο θέατρο Χυτήριο, έκανε πάταγο και φαίνεται ότι ενόχλησε πολλούς. Ειδικά τα όσα ανέφερε για τους Χρυσαυγίτες "πόνεσαν" πολύ. Και οδήγησαν στο απίστευτο: Ιεράρχης να δέχεται απειλές!!!

Λίγες ημέρες μετά τις επικριτικές θέσεις που εξέφρασε για τη δράση της Χρυσής Αυγής, ο Μητροπολίτης Σισανίου και Σιατίστης κ.Παύλος δέχθηκε απειλές κατά της ζωής του.Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Pheme.gr, ο άγνωστος δράστης αρχικώς τηλεφώνησε στον Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Δημητρίου, στη Σιάτιστα, και απείλησε τον Μητροπολίτη Σισανίου και Σιατίστης κ. Παύλο με χυδαίες, ακατονόμαστες εκφράσεις.

"Πείτε του ότι θα έρθουμε εκεί και θα σας γαμ……"!

Αυτό τα λόγια άκουσε εμβρόντητος ο ιερέας του Μητροπολιτικού Ναού ο πατήρ-Στέφανος, και έντρομος έσπευσε να ενημερώσει τον πρωτοσύγκελο της Μητρόπολης, αρχιμανδρίτη κ. Εφραίμ Τριανταφυλλόπουλο για την αήθη  τηλεφωνική απειλή.Σαν να μην έφτανε αυτό, λίγο αργότερα  δέχθηκε τηλεφώνημα και ο πρωτοσύγκελλος κ. Εφραίμ.

Στο άκουσμα των ύβρεων ο πρωτοσύγκελλος της Μητρόπολης Σισανίου και Σιατίστης αντέδρασε με παροιμιώδη ψυχραιμία, ζητώντας να πληροφορηθεί το όνομα του ανθρώπου που απειλεί με ακατανόμαστες εκφράσεις τον Μητροπολίτη κ. Παύλο.

Όταν ο δράστης αρνήθηκε να πει το όνομα του, ο πρωτοσύγκελλος απάντησε λέγοντας του ότι η συζήτηση θεωρείται λήξασα, διότι "κύριε, όπως μας λέτε, είσαστε ένα ανύπαρκτο πρόσωπο"!Η θρασύτατη τηλεφωνική απειλή έχει θορυβήσει τους ιερείς της περιοχής. Μάλιστα, σε συνομιλία τους με τον Pheme.gr διατυπώνουν φόβους ότι  ανεγκέφαλοι είναι σε θέση να προβούν σε επαίσχυντες πράξεις εναντίον του Μητροπολίτη Σιατίστης ο οποίος φέρεται να  είπε: "Ας κοπιάσουν στον ναό του κυρίου και ας πράξουν ό,τι αγαπούν"! 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

"Το 50-60% της αστυνομίας μας υποστηρίζει",λέει ο Παναγιώταρος της ΧΑ στο BBC και βλέπει...εμφύλιο!

Πάγκαλος: "Να τεθεί εκτός νόμου η Χρυσή Αυγή"

Η Χρυσή Αυγή ,η αστυνομία,οι Ένοπλες Δυνάμεις και ο κυβερνητικός εκνευρισμός

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ