Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Χρυσή Αυγή: Πιλότο της Πολεμικής Αεροπορίας και απόστρατο του ΠΝ "άκουσε" ο κοριός της ΕΥΠ

02.10.2013 | 00:01
Δύο στρατιωτικοί ένας εν ενεργεία κι ένας ηλικιωμένος απόστρατος έχουν μέχρι στιγμής εντοπιστεί να συνομιλούν με στελέχη της Χρυσής Αυγής τηλεφωνικά. Οι συνομιλίες περιλαμβάνονται στις πολλές ώρες ηχογραφήσεων από τον “σούπερ κοριό” της ΕΥΠ.

Ο εν ενεργεία είναι ιπτάμενος αξιωματικός της Πολεμικής Αεροπορίας. Νεαρός σε ηλικία και οι πληροφορίες λένε ότι υπηρετεί σε μάχιμη μονάδα . Στις συνομιλίες που έχουν καταγραφεί δεν αναφέρει οτιδήποτε που θα μπορούσε να τον εμπλέξει σοβαρα με την υπόθεση. Η συζήτηση με τον χρυσαυγίτη είχε να κάνει με τους Τούρκους που αναχαιτίζει στο Αιγαίο και απλά αναφέρθηκε στην αναχαίτιση που έκανε εκείνη την ημέρα.

Ο απόστρατος προέρχεται από το ΠΝ ,είναι ηλικίας περίπου 70 ετών και στις συνομιλίες που έχουν καταγραφεί αναφέρει πολλά ονόματα στρατιωτικών ως “φιλικά προσκείμενους” στην Χρυσή Αυγή. Αναφέρει ακόμη και το όνομα απόστρατου ανώτατου στρατιωτικού, στρατηγού. Η αξιοπιστία των ισχυρισμών του διερευνάται και αυτό πρέπει να γίνει με πολύ μεγάλη επιμονή και προσοχή ,αφού ο καθένας μπορεί να λέει ότι θέλει.

Οι συνομιλίες περιλαμβάνονται στα στοιχεία της ΕΥΠ που έκανε και τις υποκλοπές. Στο ΥΠΕΘΑ αλλά και στα Γενικά Επιτελεία επικρατεί απόλυτη σιωπή για το θέμα αν και λογικά θα έχουν ενημερωθεί . Η φράση ότι “μεμονωμένες περιπτώσεις θα διερευνηθούν αν προκύψουν” καλύπτει πιθανές δυσάρεστες εκπλήξεις οι οποίες όπως όλα δείχνουν θα αντιμετωπιστούν διακριτικά. 


Διαβάστε ακόμη:

Χρυσή Αυγή : την ροή του χρήματος ψάχνει η Δικαιοσύνη "γιατί οι χειροπέδες δεν αρκούν"


Για 50 και 100 ευρώ κάποιοι παρίσταναν τους εκπαιδευτές χρυσαυγιτών - Μαρτυρίες για στρατιωτικούς


Η Χρυσή Αυγή "έφαγε" το προϊστάμενο Αντικατασκοπίας της ΕΥΠ


Η ΕΥΠ στις έρευνες για πιθανή εμπλοκή στρατιωτικών στη Χρυσή Αυγή


Από που προέρχονται και που είναι τα όπλα και τα πυρομαχικά της Χρυσής Αυγής;

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ