Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Η σιωπή που επιδιώκει η Χρυσή Αυγή και οι θέσεις της για τις γυναίκες

14.10.2012 | 00:01

Η σιωπή που επιχειρεί να επιβάλει στην ελληνική κοινωνία η Χρυσή Αυγή, δεν έχει καμία τύχη. Το επιχείρημα “μην ασχολείστε μαζί τους τους ανεβάζετε”, κατά τη γνώμη μας δεν ευσταθεί. Η πορεία του “λαϊκού συνδέσμου”, πρώτα προς το δημαρχείο της Αθήνας και μετά προς το κοινοβούλιο, ήταν σιωπηλή. Τη σιωπή και την αδιαφορία όλων μας μαζί με την απόλυτη κατάρρευση του πολιτικού συστήματος εκμεταλλεύθηκαν για να κάνουν αυτά που κάνουν ατιμώρητοι.

Δεν υπάρχει καμία εμμονή με τη Χρυσή Αυγή. Εμμονές έχουν όσοι υποστηρίζουν τυφλά μια οργάνωση , ένα κόμμα μέλη του οποίου έχουν δηλώσει ότι “δεν αισθάνονται άνετα στο κοινοβούλιο”. Γι΄ αυτό προφανώς και σε κάθε ευκαιρία το εξευτελίζουν.

Εμμονές έχουν όσοι πιστεύουν τόσο βαθειά στο…μεγαλείο του Γ’ Ράϊχ και του ηγέτη του, ώστε δεν δίστασαν να κάνουν τατουάζ στο σώμα τους με συνθήματα των ναζί και των SS.

Εμμονή είναι να προσπαθείς να δώσεις στον απελπισμένο ένα στόχο ο οποίος και θα φορτωθεί όλες τις ευθύνες για τα δεινά του απελπισμένου. Το έκανε με τεράστια επιτυχία ο Χίτλερ, δίνοντας στους απελπισμένους Γερμανούς το “στόχο” των Εβραίων. Κι αυτοί τον ψήφισαν. Το ίδιο γίνεται και τώρα.Προς το παρόν στόχος είναι οι μετανάστες και λαθρομετανάστες. Τώρα έχουμε και μη αρεστούς καλλιτέχνες κι έπεται συνέχεια.

Σιωπή λοιπόν δεν πρέπει να υπάρξει. Αντιθέτως πρέπει να αναδειχθούν όλες οι θέσεις ,οι απόψεις αλλά και οι έκνομες ενέργειες της Χρυσής Αυγής.

Για να γνωρίζουν όλοι ποιοι είναι και τι πρεσβεύουν.

Είχαμε αναδείξει παλαιότερα τις θέσεις τους για όσους έχουν διανοητικά προβλήματα. Διαβάστε και τις απόψεις τους για τη θέση της γυναίκας. Έχουν πολύ ενδιαφέρον, αν και έχουν γίνει κατανοητές από τα χαστούκια στη Λιάνα Κανέλη και τώρα με τον έλεγχο που έγινε στη νεαρή εγγονή του στρατηγού Τσιγάντε.
Κατά τ΄ άλλα ο κρατικός μηχανισμός καλό θα είναι να σοβαρευτεί και να αντιμετωπίσει με τη δέουσα σοβαρότητα και αυστηρότητα τις ακραίες συμπεριφορές και αντιλήψεις απ΄ όπου κι αν προέρχονται.

 

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ