Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Εκτός κομματικής γραμμής Χρυσής Αυγής η σύζυγος Μιχαλολιάκου; "Τρικυμμία" απόψεων

15.11.2012 | 00:01


Πολιτική με “πυροτεχνήματα” έκαναν τα κόμματα της μεταπολίτευσης. Και όλα “κάηκαν” απ΄ αυτά. Η Χρυσή Αυγή -το ΄χουμε ξαναγράψει- είναι μέρος του συστήματος και η στάση της το εξυπηρετεί. Και βέβαια από …πυροτέχνημα άλλο τίποτα!

Το τελευταίο ήταν αυτό της συζύγου του Ν.Μιχαλολιάκου η οποία είναι και βουλευτής του κόμματος -για να μην το ξεχνάμε- η οποία πρότεινε την υποχρεωτική στράτευση των γυναικών στα 18. Στην Ελλάδα!

Η Χρυσή Αυγή κάνει μεγάλη “φασαρία”. Όπου κι αν βρεθεί. Εντός κοινοβουλίου και έξω απ΄ αυτό. Πολιτικά είναι σαφώς πολύ …μπερδεμένη. Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν έχει πει λέξη,κουβέντα, ψίθυρο για πολύ ισχυρές οικονομικά κοινωνικές ομάδες. Επικεντρώνεται στους βουλευτές τους οποίους έχει αναλάβει να απαξιώσει. Λες και δεν το ΄χαν καταφέρει -οι περισσότεροι όχι όλοι- μόνοι τους.

Η “τρικυμμία” στην πολιτική θέση της Χρυσής Αυγής , γίνεται εμφανέστατη όταν τα “ντεσιμπέλ” από τις κραυγές πέφτουν.

Έτσι και με την πρόταση της κυρίας Ζαρούλια, η οποία αν κρίνουμε από τις θέσεις του λαϊκού συνδέσμου για τις γυναίκες είναι μάλλον …εκτός γραμμής!

Ποιες είναι αυτές; Αποτυπώνονται στην φωτογραφία-αφίσα
Ας αποφασίσει λοιπόν και η κ.Ζαρούλια και ο σύζυγος της επικεφαλής της Χρυσής Αυγής, πως θέλουν την Ελληνίδα στην κοινωνία που φαντασιώνονται. Αφοσιωμένη στη μητρότητα ή στα χαρακώματα. Και τέλος πάντων πιστεύουν στην ισότητα των δύο φύλων όπως λέει η κ.Ζαρούλια ή δεν πιστεύουν όπως λένε στις θέσεις τους;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

"Ο χειρότερος εφιάλτης τους θα γίνει πραγματικότητα". Ο κ.Μπαρμπαρούσης προειδοποιεί

Η "Μπουμπουλίνα" της Συρίας που πολεμά κατά του Άσαντ

Συγκλονιστικά στοιχεία!Κάθε τρεις ώρες ένα έγκλημα στον Αμερικανικό Στρατό!Κυρίως βιασμοί!


 
 

 

ΣΧΟΛΙΑ