Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Υεμένη: Ένας Βρετανός απήχθη από ενόπλους

03.02.2014 | 11:36
Ενοπλοι απήγαγαν σήμερα έναν Δυτικό στην Υεμένη, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες και με πηγή της αστυνομίας. Αυτή είναι η δεύτερη απαγωγή που σημειώνεται τις τελευταίες ημέρες, γεγονός που υπογραμμίζει τα αυξανόμενα προβλήματα στον τομέα της ασφάλειας στη χώρα-σύμμαχο των ΗΠΑ.

Αυτόπτες μάρτυρες είπαν στο Ρόιτερς ότι τέσσερις ένοπλοι υποχρέωσαν το θύμα να βγει από το αυτοκίνητό του και να επιβιβαστεί σε ένα άλλο που ήταν σταθμευμένο στη συνοικία Χάντα της πρωτεύουσας της Υεμένης, της Σαναά.
Πηγή της αστυνομίας ανέφερε ότι η απαγωγή του Βρετανού δηλώθηκε στην αστυνομία, αλλά δεν έδωσε περισσότερες πληροφορίες. Η βρετανική πρεσβεία στη Σαναά δεν σχολίασε την πληροφορία.

Μέλη φυλής της Υεμένης ανακοίνωσαν χθες Κυριακή ότι την Παρασκευή απήγαγαν έναν Γερμανό για να ασκήσουν πιέσεις στην κυβέρνηση της Υεμένης να απελευθερώσει φυλακισμένους, όπως ανακοίνωσε ένας αξιωματούχος του υπουργείου Εξωτερικών.

Ο Γερμανός, περίπου 60 ετών, απήχθη από ένα μέλος φυλής της Μαρίμπ που αξιώνει από την κυβέρνηση να απελευθερώσει τους δύο κρατούμενους γιους του, πρόσθεσε ο αξιωματούχος χωρίς να υπεισέλθει σε λεπτομέρειες.

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ