Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ποιοι είναι οι "ναύαρχοι" που έριξαν "κανονιές" κατά Μαξίμου και ΥΕΘΑ

27.12.2012 | 12:01
Τι έπαθαν οι “ναύαρχοι” και αποφάσισαν να “κανονιοβολήσουν” κατά του ΥΕΘΑ και του πρωθυπουργικού γραφείου με απανωτά e mail , το περιεχόμενο των οποίων ήταν εξαιρετικά σκληρό.

Το Πολεμικό Ναυτικό έχει παράδοση στο να αντιδρά πάντα στην κατεύθυνση της υπεράσπισης της Δημοκρατίας όταν αυτή με το έναν ή τον άλλο τρόπο βρίσκεται σε δύσκολη θέση. Μην ψάχνετε “κομματικά” κίνητρα στις αντιδράσεις των απόστρατων αξιωματικών που αποφάσισαν να αντιδράσουν εγγράφως στα όσα απίθανα επιβάλει η κυβέρνηση:

  • Ο Αρχιπλοίαρχος ε.α Δημήτρης Κρυστάλλης θεωρείται “συντηρητικός” στις πολιτικές του απόψεις. ‘Αφησε εποχή όταν αρνήθηκε να δεχτεί πρόταση να “μαζέψει” την παραίτησή του με δέλεαρ να πάει στην Ουάσινγκτον. Επέμενε στην υπογραφή του.
  • Ο Ανριναύαρχος ε.α Κωστής Γκορτζής, ήταν μέλος του πληρώματος του ΒΕΛΟΥΣ. Ήταν σημαιοφόρος και είναι λογικό εκείνη η εμπειρία να έχει σημαδέψει την καριέρα του που ήταν αψεγάδιαστη.
  • Ο Πλοίαρχος ε.α Γιώργος Δεσποτόπουλος επίσης είναι ένας αξιωματικός που πέρα από τα προσόντα του δεν είναι δυνατόν να αναζητήσει κάποιος …κομματικά κριτήρια για την απόφασή του να στείλει το τρίτο σκληρό e mail προς το πρωθυπουργικό και υπουργικό γραφείο. Ο κ.Δεσποτόπουλος μεταξύ άλλων στη καριέρα του ,υπήρξε και διευθυντής του Γραφείου του ΥΦΕΘΑ Γιάννη Σταθόπουλου , επί κυβερνήσεως Μητσοτάκη.

Συνεπώς όσοι “επικοινωνιολόγοι” ΄ “κονδυλοφόροι” σπεύσουν να ρίξουν τη λάσπη τους κατά των “ναυάρχων” ας το ξανασκεφτούν. Ο κόσμος γνωρίζει πρόσωπα και καταστάσεις... 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ: "Να δεις τι σου ΄χω για μετά...". Ένας υποναύαρχος γράφει για όσα έρχονται


ΚΑΝΟΝΙΟΒΟΛΙΣΜΟΙ! Συγκλονιστική, δεύτερη επιστολή στο γραφείο του ΥΕΘΑ από Αντιναύαρχο!

Ο ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΗΣ σε δράση..."πυροβολεί". ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ μέσα από το υποβρύχιο 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ