Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΥΠΕΘΑ: Φιλανθρωπικός αγώνας μπάσκετ Εθνικής Ομάδας ΕΔ - ΑΕΚ Περιστερίου - ΦΩΤΟ

23.02.2019 | 16:07
Παρουσία του Αναπληρωτή Υπουργού Εθνικής Άμυνας Παναγιώτη Ρήγα έλαβε χώρα αγώνας καλαθοσφαίρισης φιλανθρωπικού χαρακτήρα ανάμεσα στην ομάδα της ΑΕΚ Περιστερίου και της Εθνικής Ομάδας Ενόπλων Δυνάμεων, στο πλαίσιο της κοινωνικής προσφοράς των ελληνικών ΕΔ.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση Τύπου του ΥΠΕΘΑ:

Την Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2019 πραγματοποιήθηκε αγώνας καλαθοσφαίρισης γυναικών μεταξύ της ΑΕΚ Περιστερίου και της Εθνικής Ομάδας Ενόλων Δυνάμεων, στο κλειστό γήπεδο Ανθούπολης, παρουσία του Αναπληρωτή Υπουργού Εθνικής Άμυνας Παναγιώτη Ρήγα.

Νικητής του αγώνα η Εθνική Ομάδα, με αποτέλεσμα 26-39. Ο αγώνας ήταν φιλανθρωπικού χαρακτήρα, με σκοπό τη συλλογή τροφίμων και ειδών ένδυσης για τις ανάγκες των οικογενειών τις οποίες στηρίζει ο Ιερός Ναός Αγίας Άννης Περιστερίου. Ο ΑΝΥΕΘΑ απένειμε αναμνηστικά δώρα στον δήμαρχο Περιστεριού Α. Παχατουρίδη, τον πρόεδρο της ομάδας Ν.Θανόπουλο και τον πατέρα Αντώνιο.

Ο δήμαρχος Περιστερίου απένειμε στον ΑΝΥΕΘΑ αναμνηστικό δώρο καθώς και βράβευση στην αρχηγό της ομάδας της Εθνικής των Ενόπλων Δυνάμεων.

Δείτε φωτογραφίες:  

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ