Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Υποβρύχια: Χαμηλοί τόνοι από ΣΥΡΙΖΑ

18.12.2013 | 13:05

Με τις τοποθετήσεις Τσίπρα – Βενιζέλου κορυφώνεται το απόγευμα η συζήτηση επί της πρότασης του ΣΥΡΙΖΑ να συσταθεί εξεταστική επιτροπή για τα υποβρύχια, πρόταση που αναμένεται να καταψηφιστεί από την κυβερνητική πλειοψηφία.

Ο εισηγητής του ΣΥΡΙΖΑ Θοδωρής Δρίτσας είπε: "Η συμφωνία και ο νόμος του 2010 δεν εξυπηρετεί συμφέροντα του ελληνικού δημοσίου. Δεν ελέγχουμε τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, ελέγχουμε τον αρμόδιο υπουργό εκείνης της περιόδου. Αυτή είναι η ευθύνη ενός υπουργού. Να δώσει λύση, η εφαρμογή νόμου 3885 ήταν χειρότερη και από τον ίδιο το νόμο. Πληρωμές χωρίς αντίκρισμα. Κυριότητα, αλλά του κενού, του τίποτα."

Ο Εισηγητής της ΝΔ Κωνσταντίνος Τασούλας, από την πλευρά του είπε απευθυνόμενος στον ΣΥΡΙΖΑ: "Ζητήσατε τη θέση της ΝΔ όταν ήρθε το ν/σ για κατασκευή υποβρυχίων 2010. Απορρίπτουμε την εξεταστική γιατί δεν εξυπηρετεί το σκοπό που παριστάνει, αλλά μόνο τις πολιτικές στοχεύσεις του ΣΥΡΙΖΑ. Καλούμε τον ΣΥΡΙΖΑ να συνεργαστεί στην επιτροπή εξοπλισμών της Βουλής για την έγκριση μιας λύσης που οδηγεί στην παραλαβή των υποβρυχίων και διασφαλίζει συμφέροντα ελληνικού δημοσίου."

Ο Παναγιώτης Ρήγας από το ΠΑΣΟΚ είπε: "Μετά από πολύ χρόνο που προαναγγέλθηκε συζητάμε τώρα τις απειλές. Ένα- ένα θα ανέβει σκαλιά του μαρτυρίου ο Ευάγγελος Βενιζέλος. Και σήμερα ο εισηγητής του ΣΥΡΙΖΑ με χαμηλωμένο βλέμμα λέει: "είπαμε και μια κουβέντα παραπάνω".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ Newsit.gr


 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ