Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Υπολογίστε μόνοι σας τα έξοδα μετάθεσής σας - Δείτε πως

13.07.2014 | 09:01
Οι Ενώσεις Στρατιωτικών δεν υπάρχουν μόνο για να θέτουν ζητήματα και να απαντούν σε ερωτήσεις για τα προβλήματα των στρατιωτικών. Εξελίσσονται σιγά σιγά σε “εργαλεία” για τους συναδέλφους του οι οποίοι ακόμη και για τα πιο απλά ερωτήματα που έχουν πρέπει να ταλαιπωρηθούν για να πάρουν μια απάντηση.

Η Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας “ανέβασε” στην ιστοσελίδα της κάοιες πολύ χρήσιμες κι εύκολες εφαρμογές για να μπορούν οι στρατιωτικοί να υπολογίζουν από μόνοι τους τα έξοδα της μετάθεσής τους.

Υπενθυμίζουν ότι:

"Σύμφωνα με το άρθρο 16 του ΠΔ 200/1993, σε περίπτωση μετακίνησης στρατιωτικού, για την αντιμετώπιση των εξόδων μετάθεσης επιτρέπεται η χορήγηση προκαταβολής στον μετακινούμενο στρατιωτικό, ποσού μέχρι τα τρία τέταρτα (75%) του δικαιούμενου, κατόπιν έγκρισης του Διοικητή της μονάδας, από την οποία μισθοδοτείται.
Τα στελέχη των Ε.Δ. τα οποία μετατίθενται μπορούν να αιτηθούν πριν την μετακίνηση τους για τη νέα Μονάδα να τους χορηγηθεί η προκαταβολή, για την αντιμετώπιση των εξόδων μετάθεσης (πχ, πληρωμή των εταιρειών που θα μεταφέρουν της οικοσκευής, τυχόν προκαταβολή ενοικίων, πληρωμή εισιτηρίων μεταφορικών μέσων κ.λ.π.)
 Η προκαταβολή αυτή συμψηφίζεται κατά την εξόφληση των σχετικών δικαιωμάτων στη νέα Μονάδα που μετατίθεται ο στρατιωτικός μετά τον σχετικό προέλεγχο του υπομνήματος οδοιπορικών εξόδων".

Κάντε ΚΛΙΚ ΕΔΩ για να υπολογίσετε τα έξοδα μετάθεσής σας.


Διαβάστε ακόμη:

"Αυτό είναι το νέο μισθολόγιο για τους στρατιωτικούς" - Ολοκληρωμένη μελέτη με πίνακες και αριθμούς
Μεταθέσεις στρατιωτικών: Πότε θα ανακοινωθούν; Τι λέει το ΓΕΣ

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ