Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Υπόσχεση Κωσταράκου με "γερμανική σφραγίδα" στην Αλεξανδρούπολη

04.09.2015 | 12:52

Μια πολύ σημαντική υπόσχεση έδωσε στους κατοίκους της Αλεξανδρούπολης ο Α/ΓΕΕΘΑ Μιχαήλ Κωσταράκος κατά τη διάρκεια της τελετής ανακήρυξής του σε επίτιμο δημότη της πόλης.

   
"Έχουμε κατορθώσει κι έχουμε έρθει σε επαφή με τον στρατό του Κατάρ, ο οποίος στέλνει τους αξιωματικούς του εδώ για να εκπαιδεύονται. Πέρα από την καθαρά τεχνική εκπαίδευση στα άρματα μάχης, που είμαστε πάρα πολύ καλοί και γι' αυτό έρχονται, είναι σημαντικός ο τρόπος με τον οποίο περνάνε κι αυτοί στην κουλτούρα μας. Αυτό όμως έχει ημερομηνία λήξεως. Αυτό που θέλουμε να κάνουμε είναι να συνδέσουμε την Αλεξανδρούπολη με τις πωλήσεις του συγκεκριμένου στρατιωτικού υλικού" τόνισε ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ.
   
"Με αυτό τον τρόπο, κάθε φορά που οι Γερμανοί θα πουλάνε σε μια χώρα κάτι, θα πουλάνε μαζί και την εκπαίδευση που θα τους παρέχεται στην Αλεξανδρούπολη. Ο καθένας που θα αγοράζει γερμανικά άρματα μάχης θα 'αγοράζει' και την Αλεξανδρούπολη. Αυτό υπόσχομαι ότι θα το προσπαθήσω και μέσα από τον ευρωπαϊκό μου ρόλο. Δεν μπορεί να το κάνει ο Έλληνας αρχηγός, αλλά σίγουρα μπορεί να το προσπαθήσει ο Ευρωπαίος πρόεδρος. Προσπαθώ να κάνω ό,τι μπορώ για την ασφάλειά της μέχρι τώρα αλλά και για τη βελτίωση, όσο είναι δυνατό, των συνθηκών διαβίωσης" εξήγησε.
  
Η ιδέα είναι εξαιρετική αλλά χρειάζεται μία διευκρίνιση: μόνο όσοι έχουν γερμανικά άρματα μάχης θα μπορούν να εκπαιδεύονται στην Αλεξανδρούπολη; Αν ενδιαφερθούν ΕΔ που έχουν αμερικανικά ή γαλλικά άρματα μάχης η Αλεξανδρούπολη δεν θα μπορεί να τους εξυπηρετήσει;

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ