Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΑΠΟΨΗ

ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ: Μια φωτό και η θέση που πρέπει να πάρει η ΝΔ για τον Α/ΓΕΕΘΑ

10.09.2015 | 07:52
“Απαράδεκτη” χαρακτήρισε την επίθεση της ΝΔ μέσω δύο ανακοινώσεων εναντίον του νέου Α/ΓΕΕΘΑ Βαγγέλη Αποστολάκη ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος κατά τη διάρκεια του debate.

Η φωτογραφία είναι από από τα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά όταν “έπεφταν” στη θάλασσα τα “φυλακισμένα” υποβρύχια. Ο Α/ΓΕΝ τότε Βαγγέλης Αποστολάκης , δίπλα στον Βαγγέλη Μεϊμαράκη,τον Αντώνη Σαμαρά, τον Δημήτρη Αβραμόπουλο,τον Βαγγέλη Βενιζέλο, την Φώφη Γεννηματά και πιο πίσω ο τότε πανίσχυρος ΓΓ του ΥΠΕΘΑ Αντώνης Οικονόμου. Ο Αποστολάκης είχε δεχτεί τότε τα συγχαρητήρια όλων γι΄ αυτό που έμοιαζε αδύνατο. Δηλαδή να “πέσουν” τα υποβρύχια στο νερό.

Από τότε πολλά μεσολάβησαν. Κυβερνήσεις άλλαξαν, όπως και πρωθυπουργοί και υπουργοί Εθνικής Άμυνας. Επίσης έγιναν κρίσεις στις ΕΔ. Κάποιοι έφυγαν ,κάποιοι έμειναν και προχώρησαν.

Οι ατυχέστατες ανακοινώσεις της ΝΔ που εμπλέκουν τον νέο Α/ΓΕΕΘΑ σε μια σκληρή πολιτική κόντρα Καμμένου-Μεϊμαράκη αποδίδονται σε κάποιους απόστρατους . Δεν γνωρίζουμε αν είναι έτσι και “εμπνευστές” των ατυχέστατων επαναλαμβάνουμε ανακοινώσεων είναι κάποιοι απόστρατοι που θα επιθυμούσαν τη “δικαίωση μέσω επαναφορών”. Ακόμη κι έτσι να ΄ναι όμως ,δεν μειώνει το μέγεθος της ευθύνης της ηγεσίας της ΝΔ η οποία ενέκρινε τα κείμενα των δύο ανακοινώσεων. Αναφέρονται στον Α/ΓΕΕΘΑ με τον οποίο αν κερδίσει τις εκλογές θα κληθεί να διοικήσει τις ΕΔ.

Εκτός αν έχει αποφασίσει να αλλάξει Α/ΓΕΕΘΑ αμέσως μετά . Θα πρέπει αυτό να μας το ξεκαθαρίσει.

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ