Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Υποβρύχια σε "ανάδυση" πυραυλάκατοι σε βύθιση; Τι συμβαίνει με τις Super Vita στην Ελευσίνα;

02.05.2014 | 00:01
Την Δευτέρα οι εργαζόμενοι στα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά προσέρχονται για να συζητήσουν την επανέναρξη των εργασιών για τα υποβρύχια, αλλά μια δεύτερη βομβα είναι έροιμη να εκραγεί στον ναυπηγικό τομέα. Κι αυτή είναι πλέον η Ελευσίνα από την οποία το Πολεμικό Ναυτικό αναμένει την παράδοση πυραυλακάτων.

Η πρώτη απ΄αυτές θα έπρεπε να έχει παραδοθεί εδώ και τρεις μήνες! Παράδοση δεν έγινε κι όπως όλα δείχνουν είναι και εξαιρετικά απίθανο να γινει σύντομα! Το θέμα είναι ότι όλα αυτά δεν είναι στον αέρα, αλλά προβλέπονται στην συμφωνία πλαίσιο που είχε ενταχθεί μάλιστα στον νόμο για τις “Ρυθμίσεις για την τροποποίηση και τη βελτίωση συντα− ξιοδοτικών, δημοσιονομικών, διοικητικών και λοιπών διατάξεων του Υπουργείου Οικονομικών”.

Το άρθρο 30 του νόμου προέβλεπε:Τα Ναυπηγεία Ελευσίνας είχαν δεχτεί την "τονωτική ένεση" αλλά και πάλι δείχνουν αδυναμία να ανταποκριθούν στις παραδόσεις των πυραυλακάτων Super Vita για τις οποίες το ΠΝ "καίγεται" εξίσου με τα υποβρύχια του Σκαραμαγκά. Πως θα "απενεργοποιηθεί" αυτή η βόμβα;


Διαβάστε ακόμη:


Ανοίγουν τα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά στις 5 Μαίου - Προβληματισμός για Ελευσίνα
 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ