Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Υποβρύχια - Σκαραμαγκάς: Βενιζέλος μαινόμενος κατά Αβραμόπουλου Τσίπρα για εξεταστική

17.10.2013 | 17:52
Επίθεση στον υπουργό Αμυνας Δημήτρη Αβραμόπουλο αλλά και τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξη Τσίπρα,έκανε ο Ευάγγελος Βενιζέλος.Θεωρεί ότι ο κ. Αβραμόπουλος το πρωί τον άφησε ακάλυπτο δηλώνοντας ότι η παρούσα κυβέρνηση δεν φοβαται την Εξεταστική για τα υποβρύχια.

"Δεν ξέρω ποιός διεκδικεί την πατρότητα της διακοπής των πληρωμών αλλά εγώ ως υπουργός την διέκοψα τον Ιούνιο του 2011 και  μέχρι τώρα υπάρχει μια αδικαιολόγητη παράταση της εκκρεμότητας που είναι βλαπτική για το Δημόσιο, είπε ο κ. Βενιζέλος.
Μάλιστα πρόσθεσε ότι "Ο πρωθυπουργός κι εγώ, ως αρχηγοί κομμάτων της πλειοψηφίας δώσαμε εντολή στους υπουργούς να δοθεί μια ριζοσπαστική λύση. Με την έγκριση της Βουλής στο θέμα αυτό."

Εκεί όμως που ήταν καταπέλτης ήταν όταν είπε αναφερόμενος στον κ. Αβραμόπουλο: "Οι υπουργοί είναι για να αναλαμβάνουν ευθύνες και να φέρνουν αποτελέσματα. Δεν είναι για να κάνουν τον καλό στην αντιπολίτευση"."Οι υπουργοί είναι για να αναλαμβάνουν ευθύνες και να φέρνουν αποτελέσματα. Δεν είναι για να κάνουν τον καλό στην αντιπολίτευση".

 

Σκληρή επίθεση στον Τσίπρα


Ο κ. Βενιζέλος είπε εξαπολύοντας επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα ότι αυτά που είπε το πρωί είναι απροκάλυπτη υιοθέτηση των αρχικών αμαρτωλών συμβάσεων για υποβρύχια. "Όπως έχει στο εσωτερικό του κόμματος του την ομάδα Τσοχατζόπουλου, έτσι υιοθετεί και τα συμφέροντα της ομάδας. Τόσο απλά και τόσο καθαρά", είπε χαρακτηριστικά.

Εκανε επίσης λόγο για χυδαιότητα, συκοφαντία και εκπροσώπηση ύποπτων συμφερόντωνη οποία υπονομεύει το ενιαίο, εθνικό, θεσμικό μέτωπο.

Πρόσθεσε επίσης: "Κλαίγεται ο ΣΥΡΙΖΑ γιατί κάποιοι τον συνδέεουν με τρομοκρατία, την Μαρφίν, τις Σκουριές. Υπάρχει και η κοινοβουλευτική βία. Είναι ύπουλη βία, βία στους θεσμούς και τη δημοκρατία. 

Διαβάστε ακόμη:

Υποβρύχια - Σκαραμαγκάς: Εξεταστική για Βενιζέλο ζητά ο Τσίπρας


6 τορπίλες κατά Βενιζέλου από Τσίπρα


 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ