Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Άρχισαν τα "χρόνια πολλά" των υπουργών με πολύ δόση "κατανόησης"

20.12.2012 | 00:20
Ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Δημήτρης Ελευσινιώτης, συνοδευόμενος από τον Αρχηγό Τακτικής Αεροπορίας και διοικητή του CAOC 7 Αντιπτέραρχο Ευάγγελο Τουρνά, επισκέφθηκε την 114 Πτέρυγα Μάχης προκειμένου να ανταλλάξει ευχές με το προσωπικό.

Ο υφυπουργός, είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους ιπτάμενους και τους τεχνικούς της 331 και 332 Μοίρας, τα στελέχη της Μοίρας Συντήρησης Βάσης (ΜΣΒ), το προσωπικό της Μοίρας Κατευθυνομένων Βλημάτων Patriot και του Δορυφορικού Σταθμού.

Στη συνέχεια επισκέφθηκε την έδρα του 2ου Τάγματος Ελικοπτέρων Αεροπορίας Στρατού (2ο ΤΕΑΣ) στην Πάχη Μεγάρων, συνοδευόμενος από τον Αρχηγό ΓΕΣ Αντιστράτηγο Κωνσταντίνο Γκίνη.

Ο κ. Ελευσινιώτης στις συνομιλίες που είχε με το προσωπικό, τόνισε ότι η πολιτική και στρατιωτική ηγεσία καταλαβαίνουν απόλυτα τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι ένστολοι στην καθημερινότητά τους λόγω της κρίσης και κάλεσε τους στρατιωτικούς, ως κομμάτι τις ελληνικής κοινωνίας, να συμβάλλουν στο ποσοστό που τους αναλογεί στην ανάκαμψη της χώρας.

Οι Ένοπλες Δυνάμεις, είπε, παρέχουν την ασφάλεια στους πολίτες ώστε αυτοί να δραστηριοποιηθούν και να αναπτυχθούν οικονομικά, προκειμένου η χώρα να ξεπεράσει τα προβλήματα της κρίσης. Παράλληλα τόνισε ότι έχουν μπει οι βάσεις για την οικονομική ανάκαμψη και δήλωσε αισιόδοξος ότι το 2013 θα είναι μια χρονιά που θα φανεί το αποτέλεσμα των σκληρών προσπαθειών όλων των Ελλήνων.
 

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ