Βόμβες Χρηστίδη για ρουσφέτια κρίσεις και τι λέει για υπουργούς και Αρχηγούς που συνεργάστηκε

Πραγματικός χείμαρρος ήταν ο Επίτιμος Α/ΓΕΝ Κοσμάς Χρηστίδης. Με το γνωστό ήρεμο τρόπο που τον διακρίνει αποκάλυψε πράγματα και θαύματα απ΄ όσα αντιμετώπισε κατά την διάρκεια της περιόδου που ήταν Α/ΓΕΝ. Τόσα πολλά που πραγματικά δυσκολευτήκαμε να επιλέξουμε ποια από τα αποσπάσματα της άκρως ενδιαφέρουσας συνέντευξής του θα έπρεπε να επιλέξουμε. Αναγκαστικά επιλέξαμε πολλά. Το κάθε ένα απ΄ αυτά θα μπορούσε να είναι το πρώτο μας θέμα.

Έχουμε και λέμε:

Στο πρώτο απόσπασμα ο Επίτιμος Α/ΓΕΝ αποκαλύπτει ότι μεταξυ των διαφωνιών που είχε με την πολιτική ηγεσία του ΥΕΘΑ την περίοδο της Αρχηγίας του ήταν και αυτό των…κοινωνικών αιτημάτων! Ο κ. Χρηστίδης αποκαλύπτει ότι από το ΥΠΕΘΑ είχε δεχτεί 725 (Επτακοσια εικοσιπέντε!!!) “κοινωνικά αιτήματα” μόνο σε μία περίοδο μεταθέσεων!  Αποκαλύπτει επίσης για ποιο λόγο αποστρατεύθηκε σύμφωνα με όσα του είχε πει σε κατ΄ ιδίαν συνάντηση ο Πάνος Παναγιωτόπουλος

Δείτε το πρώτο απόσπασμα στο οποίο αναφέρεται στην συνέντευξη που είχε δώσει στην Real News ,  τα «κοινωνικά αιτήματα»  και τι υποστήιξε για την ικανοποίησή τους ο ΥΦΕΘΑ τότε Δημήτρης Ελευσινιώτης και την …αιτία της αποστρατείας του.

Στο δεύτερο απόσπασμα ο κ. Χρηστίδης απαντά σε ερώτημα για τις κρίσει στο ΠΝ . Η απάντησή του βόμβα. “Όταν είδα τις διαρροές νόμιζα ότι επρόκειτο για μετάφραση της Χουριέτ που πανηγύριζε”, είπε ο Επίτιμος Α/ΓΕΝ.

Δείτε το απόσπασμα

Στο τρίτο απόσπασμα ο κ. Χρηστίδης απαντά αυθόρμητα και μονολεκτικά για όλους τους πολιτικούς και τους Αρχηγούς με τους οποίους συνεργάστηκε. Δείτε τι λέει για τους υπουργούς Άμυνας και πως χαρακτηρίζει τον καθένα.